Lenovo virtual reality bril EXPLORER + 2 X REMOTE CONTR. review

Lenovo virtual reality bril EXPLORER + 2 X REMOTE CONTR. review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo virtual reality bril EXPLORER + 2 X REMOTE CONTR.

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Duik in de wereld van Virtual Reality met de Lenovo Explorer Mixed Reality! De Lenovo Mixed Reality bril is in staat om zelf bewegingen van de bril te volgen, zonder de bijkomstigheid van extra sensoren. Sluit de VR-headset aan op een compatible Windows 10 desktop of laptop en je kunt gelijk aan de slag. De bril wordt geleverd met twee motion controllers, waardoor je interactief kunt gamen. Denk aan het gooien van een virtuele bal door deze beweging na te doen of het bedienen van een auto.
Een gevoel van vrijheid
Met de Lenovo Explorer heb je de vrijheid om je te bewegen binnen en rond een ruimte van 3,5 m x 3,5 m. Huppel, spring of duik in de rondt en de VR bril volgt elke beweging met superieure nauwkeurigheid en vloeiende bewegingen.
Ga op ontdekkingsreis
Ga terug in de tijd naar 1465 en ontdek de verborgen geheimen van Machu Picchu. Kies in alle vroegte het luchtruim boven Rome in een ballon. Of geniet van 360-graden beeld rond het hele veld tijdens een live NBA-wedstrijd. Of bekijk gewoon je favoriete programma's in je eigen VR theater.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Lenovo virtual reality bril EXPLORER + 2 X REMOTE CONTR. reviews

About the Author