Apple tablet toetsenbord MU8H2N/A review

Apple tablet toetsenbord MU8H2N/A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Apple tablet toetsenbord MU8H2N/A

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Apple Smart Keyboard iPad Pro 12,9-inch (2018)
De nieuwe Smart Keyboard Folio is een volledig toetsenbord dat heel prettig typt. Tegelijkertijd is het een sterke en lichte cover die de voor en achterkant van je nieuwe 12,9inch iPad Pro beschermt. Zet je nieuwe iPad Pro erop en je kunt gaan typen.
 
Ontworpen om overal makkelijk te typen
De Smart Keyboard Folio klikt magnetisch vast aan de achterkant van iPad Pro. Onderweg beschermt hij de voor- en achterkant van je device. En heb je een toetsenbord nodig, dan vouw je ’m gewoon uit.
 
Doeltreffend design
De dunne, lichte Smart Keyboard Folio klikt magnetisch vast aan de achterkant van iPad Pro en beschermt ’m dan aan alle kanten. De voorkant doet daarnaast dienst als toetsenbord. Vouw ’m uit en je kunt aan de slag. Vouw ’m terug en het display is goed beschermd.
 
Precies de juiste typ- en kijkhoek
Vouw de voorkant uit en zet je iPad Pro in een van de twee kijkposities, afhankelijk van wat je wilt gaan doen.
 
Vertrouwde shortcuts binnen handbereik
Met de werkbalk op het scherm kun je tekst vet of cursief maken, onderstrepen en zelfs knippen en plakken, allemaal met een paar keer tikken. Of gebruik de toetscombinaties: daarmee kun je tussen apps switchen, de zoekfunctie activeren en nog veel meer doen. Sommige apps hebben hun eigen toetscombinaties. Als je de Command-toets ingedrukt houdt, zie je direct welke dat zijn.
 
Je hoeft ’m er alleen maar op te zetten
De Smart Keyboard Folio is een technisch hoogstandje zonder knoppen of stekkers. Zelfs pairen is niet nodig. Bevestig het keyboard en je kunt meteen typen. Maak je het los, dan komt automatisch weer het schermtoetsenbord in beeld.
 
Smart Connector. Geen stekkers. Geen gedoe.
Zowel de stroomvoorziening als het dataverkeer tussen iPad Pro en de Smart Keyboard Folio lopen via de Smart Connector. Batterijen of een lader komen er dus niet aan te pas.
 
Altijd meteen klaar voor gebruik
Wanneer je je Smart Keyboard Folio opent, komt je iPad Pro uit de sluimerstand. Sluit je ’m, dan gaat ’ie vanzelf weer sluimeren. Dus wat je ook wilt doen, je kunt altijd meteen beginnen.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Apple tablet toetsenbord MU8H2N/A reviews