Logitech HARMONY ELITE review

Logitech HARMONY ELITE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Logitech HARMONY ELITE

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Gemak dient de mens met de Logitech Harmony Elite
Harmony Elite brengt de bediening van jouw groeiende universum aan thuisentertainment- en intelligente thuisapparaten samen in één krachtige en toch eenvoudige oplossing. Het gestroomlijnde ontwerp van de Harmony Elite omvat een kleurentouchscreen met verlichte, bewegingsgevoelige toetsen en biedt automatisering met één aanraking. Hierdoor wordt universele thuisbediening een magische ervaring. Vergeet de chaos van talloze apps en afstandsbedieningen en laat de rust wederkeren.
Werkt met jouw hele universum
De Harmony Elite werkt met meer dan 270.000 entertainment- en intelligente thuisapparaten Hierdoor kun je jouw favoriete merken bedienen met één aanraking, direct uit de doos. Van tv's en kabelontvangers tot cd-spelers en gamingconsoles, en van AV-ontvangers en streaming-mediaspelers tot intelligente lampen, sloten, thermostaten en meer, de Harmony Elite werkt met vrijwel alles.
Onbeperkte automatisering
Laat de rolgordijnen zakken, dim de lichten en zet de tv aan voor filmavond – allemaal met één vingertik. Dankzij Harmony-activiteiten kun je van automatisering met één aanraking profiteren voor grenzeloze ervaringen. Harmony stelt automatisch alledaagse activiteiten voor. Je kunt je ook uitleven en er zelf zoveel maken als je maar kunt verzinnen. Tijd om naar bed te gaan? Klik op 'Welterusten' om de deur op slot en het licht uit te doen.

Laatst bekende prijs: € 239.00

Bekijk alle Logitech HARMONY ELITE reviews