AEG afzuigkap DBE0600M review

AEG afzuigkap DBE0600M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG afzuigkap DBE0600M

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Geen geurtjes in je keuken dankzij de motorloze AEG DBE0600M
Heb je in je huis een centraal afzuigsysteem, dan kies je voor je keuken best een afzuigkap zoals de AEG DBE0600M. Dit is een motorloze afzuigkap, die perfect in harmonie met het centrale afzuigsysteem werkt. Het centrale systeem en je afzuigkap werken zo samen om een aangename, frisse geur in je huis te creëren. Keukenluchtjes en -geurtjes verwijdert de AEG DBE0600M op een geruisloze en milieuvriendelijke manier.
Mooi design
De AEG afzuigkap DBE0600M is uitgevoerd in roestvrij staal en past zowel in een designkeuken als in een klassiek interieur. Het toestel is hoogwaardig en duurzaam afgewerkt. Het roestvrij staal is ook gemakkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld met een vochtige doek. De bediening van de AEG afzuigkap DBE0600M doe je met knoppen vooraan op het toestel. Je hebt de keuze tussen twee standen om geurtjes in je keuken te bestrijden.
Energiezuinige ledverlichting
Dankzij de ingebouwde ledverlichting heb je steeds een goed overzicht over je kookplaten en over je werkblad. Ledverlichting is bovendien energiezuinig en de lichtjes zelf gaan jarenlang mee.
Vetfilters uit verschillende lagen aluminium
De vetfilters van dit toestel bestaan uit verschillende lagen fijn aluminium en vangen alle vetten en geurtjes op. Voor een lange levensduur kun je ze één keer per maand uit het toestel nemen om op het intensieve programma van je vaatwasser schoon te maken. Zo verzeker je een lange levensduur van je afzuigkap en heb je steeds een geurvrije en aangename keuken. De lengte van de schouw is eenvoudig aanpasbaar aan de hoogte van je keuken. Het dampscherm zelf is 60 centimeter breed, wat qua afmetingen overeenkomt met de breedte van de meeste kookplaten op de markt. Kortom, ben je op zoek naar een mooie, energiezuinige en efficiënte afzuigkap, dan is de AEG afzuigkap DBE0600M hét toestel dat je nodig hebt voor jouw keuken.

Laatst bekende prijs: € 303.00

Bekijk alle AEG afzuigkap DBE0600M reviews

About the Author