AEG afzuigkap DEB2631S review

AEG afzuigkap DEB2631S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG afzuigkap DEB2631S

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG afzuigkap DEB2631S
Deze geïntegreerde afzuigkap is alleen zichtbaar wanneer het nodig is. De unit is uitgerust met één aanraking bediening en dubbele LED verlichting. De 60 cm brede afzuigkap met een maximale capaciteit van 352 m³/u is beschikbaar in wit.
Een discrete afzuigkap in je keuken
De DEB2631S van AEG kan boven je kookplaat netjes tussen de keukenkasten worden verborgen. Slechts op momenten dat je de afzuigkracht van de kap nodig hebt, wordt de unit zichtbaar. De kap is heel makkelijk open te klappen om de afzuiging te activeren. En wanneer je klaar bent met koken duw je de kap even makkelijk terug.
Simpele bediening met een elektronische schuifregelaar
De afzuigkap is uitgerust met een betrouwbare motor die een efficiënte verwijdering van kookgeurtjes garandeert. Met een handige elektronische schuifregelaar kun je het vermogen van de afzuigkap instellen of aanpassen. In de hoogste stand wordt per uur 352 kubieke meter kookdamp uit je keuken afgevoerd. In de laagste stand is de afvoercapaciteit 175 m³/u.
Features van de AEG afzuigkap DEB2631S
Dubbele LED verlichting: Deze afzuigkap is voorzien van 2 warmwitte LED lampen (3000 K) die voor een excellente belichting van de kookplaat zorgen. De lampen zijn afzonderlijk te bedienen.
Metalen vetfilters: 2 metalen filters vangen alle vetdeeltjes op. De filters kunnen eenvoudig worden verwijderd en gereinigd.
Recirculatiemodus: De afzuigkap is geschikt voor recirculatie. De hiervoor benodigde koolstoffilters zijn apart te bestellen.
Geluidsniveau: De afzuigkap produceert 62 dB aan geluid in de hoogste stand en 47 dB in de laagste stand.
De AEG DEB2631S is beschikbaar in wit. Stijlvol en simpel levert deze afzuigkap een uitstekende prestatie in je keuken.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle AEG afzuigkap DEB2631S reviews

About the Author