AEG afzuigkap DGB2750M review

AEG afzuigkap DGB2750M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG afzuigkap DGB2750M

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG DGB2750M: een discrete afzuigkap
De AEG DGB2750M afzuigkap kan in een kastje geplaatst worden, waardoor het in de uitstraling van iedere keuken kan passen. Dankzij de krachtige motoren worden geurtjes tijdens het koken discreet weer weggenomen.
De AEG DGB2750M werk je mooi weg in jouw keuken
Met de AEG DGB2750M afzuigkap kun je kiezen voor een hele rij met keukenkastjes zonder onderbrekingen! Steeds vaker wordt er gezocht naar een afzuigkap die de uitstraling van de keuken niet meer onderbreekt. Natuurlijk heeft AEG daar een oplossing voor! De DGB2750M kan namelijk perfect weggewerkt worden in een kastje. Hierdoor zie je het apparaat amper, terwijl het discreet wel erg goed zijn werk doet. Verder is de afzuigkap uitgevoerd in RVS, waardoor het deel dat je wel ziet nog steeds een strakke uitstraling heeft. Aan de kap zijn ook wat handige halogeenspots toegevoegd die je kunt aanzetten wanneer je wat extra licht nodig hebt tijdens het koken.
Krachtige motoren laten geurtjes verdwijnen
De AEG DGB2750M afzuigkap haalt ongewenste geurtjes tijdens het koken voor je weg. Hierdoor hoeft niet je hele huis te ruiken naar de maaltijd die je zojuist bereid hebt. Aangezien niet alles even sterk ruikt, kun je kiezen uit verschillende standen. Je hebt de keuze uit stand één tot en met drie waarmee je de zuigkracht van de motoren aanpast aan de situatie. Als het echt nodig is, is er zelfs nog een intensiefstand die helemaal krachtig de lucht zuivert. De lucht die opgezogen wordt gaat langs handige metalen filters. Wanneer deze vies zijn door bijvoorbeeld aangezogen vet, kun je deze heel eenvoudig afwassen. Zo maak je al snel je filters weer zo goed als nieuw! De AEG DGB2750M afzuigkap die bijna volledig aan het zicht onttrokken is, kan discreet de geurtjes tijdens het koken voor je wegnemen.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle AEG afzuigkap DGB2750M reviews

About the Author