AEG afzuigkap DKB1630M review

AEG afzuigkap DKB1630M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG afzuigkap DKB1630M

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

AEG DKB1630M
Deze AEG-schouwafzuigkap is 60 cm breed en heeft een afzuigcapaciteit van 368 m³/h en uitgevoerd in RVS. Deze AEG-afzuigkap beschikt over de volgende eigenschappen: Slope Easy schouwafzuigkap, 60 cm, halogeenlampen, RVS, Energieklasse E
Een afzuigkap in schouwvorm
Gemonteerd op de muur boven een kookplaat, houdt deze schouwafzuigkap de lucht vrij van kookgeurtjes en past in iedere stijl keuken. Bedien de verlichting en de afzuigsnelheid van de afzuigkap snel en effici├źnt. Alle functies zijn te bedienen via de elektronische bedieningsknoppen zoals het aanpassen van de afzuigsnelheid of het regelen van de verlichting. De betrouwbare vetfilter in deze AEG-afzuigkap verwijderd moeiteloos alle geurtjes in de keuken en is bovendien makkelijk te vervangen.
Halogeen verlichting
De moderne halogeenverlichting van deze afzuigkap straalt helder licht uit over de volledige kookplaat en verspreidt tegelijkertijd warme en gezellige sfeerverlichting door de rest van de keuken. Alle functies zijn te bedienen via de elektronische bedieningsknoppen zoals het aanpassen van de afzuigsnelheid of het regelen van de verlichting.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle AEG afzuigkap DKB1630M reviews