AEG afzuigkap DKB3950M review

AEG afzuigkap DKB3950M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG afzuigkap DKB3950M

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Frisse lucht in huis
Ruik jij de broccoli die je gisteravond gemaakt hebt de volgende ochtend liever niet meer? Dan is een afzuigkap een handig apparaat. De afzuigkap hangt in de keuken, precies boven de kookplaat. Zo worden alle vetdeeltjes en keukenluchtjes direct weggezogen. Met de AEG DKB3950M blijft de lucht in huis fris en hoef je niet meer te ruiken wat je gisteren gegeten hebt.
De afzuigkap voor ieder huis
De afzuigkap beschikt over een filter die alle luchtjes opvangt. Het is een duurzaam filter die je zelf om de zoveel tijd kunt wassen. Zo blijft het filter goed zijn werk doen en ruikt het altijd fris. De AEG DKB3950M heeft halogeenlampen waardoor je uitstekend zicht hebt op al je pannen. Het is gezellig licht dat zorgt voor sfeer in de keuken. Ook de afzuigkap zelf draagt bij aan een mooie keuken. Het strakke design maakt het een fijne toevoeging aan je interieur. Elektronische bedieningsknoppen maken het makkelijk om van de ene naar de andere stand te gaan. Je kunt kiezen uit drie verschillende afzuigsnelheden. Niet bij iedereen kan de lucht eenvoudig afgevoerd worden. De afzuigkap van AEG is ook geschikt als je geen luchtafvoer naar buiten hebt. Dit dankzij de recirculatiemodus, de lucht wordt dan in het filter van de afzuigkap gezuiverd en wordt schoon weer teruggeblazen. Daarom is dit een geschikte afzuigkap voor ieder huis.
Voordelen van de AEG DKB3950M op een rijtje
Verschillende afzuigsnelheden
Goed in functie en vorm
Recirculatiemodus
Schone lucht in huis
Duurzaam filter
Een sieraad voor je keuken
De afzuigkap is van het betrouwbare merk AEG. AEG is één van de marktleiders in huishoudelijke apparaten en focust zich op vorm en functie. Een afzuigkap gebruik je dagelijks en je loopt er een paar keer per dag langs. Het is dan ook fijn dat de AEG DKB3950M afzuigkap een mooi design heeft en eigenlijk een sieraad voor je keuken is. De afzuigkap reinigt efficiënt de lucht in de keuken en zorgt voor mooi licht en extra sfeer.

Laatst bekende prijs: € 269.00

Bekijk alle AEG afzuigkap DKB3950M reviews