AEG afzuigkap DPB1620S review

AEG afzuigkap DPB1620S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG afzuigkap DPB1620S

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

AEG DPB1620S telescopische afzuigkap
Deze uitschuifbare AEG-Afzuigkap is 60 cm breed en is voorzien van halogeenspots en heeft een zilveren kleur.Met een maximale afzuigcapaciteit van 240 m³/h heeft deze AEG-afzuigkap geen enkele moeite om je keuken van kookluchtjes te ontdoen. De afzuigkap heeft de volgende eigenschappen: Pull-out Edge telescopische afzuigkap, 60 cm, halogeenspots, zilver, energieklasse E
Discreet inbouwdesign 
De afzuigkap beschikt over een telescopische afzuigkap waardoor deze zeer discreet is wanneer het is ingeschoven boven de kookplaat. Schuif deze gemakkelijk uit om de afzuigkap in gebruik te nemen en schuif deze terug na gebruik.
 Alle functies zijn te bedienen via de elektronische bedieningsknoppen zoals het aanpassen van de afzuigsnelheid of het regelen van de verlichting. De betrouwbare vetfilter in deze AEG-afzuigkap verwijderd moeiteloos alle geurtjes in de keuken en is bovendien makkelijk te vervangen.
Halogeen verlichting
De moderne halogeenverlichting van deze afzuigkap straalt helder licht uit over de volledige kookplaat en verspreidt tegelijkertijd warme en gezellige sfeerverlichting door de rest van de keuken.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle AEG afzuigkap DPB1620S reviews