Bosch afzuigkap DFR067T50 review

Bosch afzuigkap DFR067T50 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch afzuigkap DFR067T50

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch DFR067T50: een afzuigkap die zijn werk goed doet zonder op te vallen
De Bosch afzuigkap DFR067T50 kan mooi weggewerkt worden in een keukenkastje. Het apparaat valt hierdoor niet op en maakt ook nog eens amper geluid! Toch doet het zijn werk erg goed en kun je kiezen uit drie normaalstanden en twee intensiefstanden.
De integreerbare Bosch afzuigkap DFR067T50 met een laag geluidsniveau
De Bosch afzuigkap DFR067T5 zie je bijna niet. De vlakschermkap kan namelijk weggewerkt worden in een bovenkastje, waardoor alleen de onderste plaat van de afzuigkap in het zicht blijft. Hierdoor zal de afzuigkap de uitstraling van je keuken niet verstoren. Je rij met keukenkastjes kan namelijk ongestoord doorgetrokken worden. Hierdoor past de Bosch afzuigkap DFR067T50 mooi in iedere keuken. De Bosch afzuigkap DFR067T50 valt echter niet alleen amper op doordat deze weggewerkt kan worden. Het apparaat hoor je namelijk ook bijna niet! De afzuigkap produceert namelijk maar 40 decibel op de maximale normaalstand en 52 decibel op de intensiefstand. Dit lage geluidsniveau is mogelijk doordat Bosch zich er speciaal voor ingezet heeft om afzuigkappen te produceren die erg stil zijn. Zo hoeft een afzuigkap je gesprekken tijdens het koken niet meer te verstoren!
Een afzuigkap die luchtjes effectief verwijdert
De Bosch afzuigkap DFR067T50 is erg stil en valt bijna niet op in de keuken, maar doet zijn werk wel ontzettend goed. Wanneer je kiest voor de normaalstand heeft het apparaat een afzuigcapaciteit van 400 kubieke meter per uur. Op de intensiefstand is dit zelfs 700 kubieke meter per uur! Hierdoor weet je zeker dat luchtjes tijdens het koken effectief weggezogen worden. Daarnaast is het ook handig dat je kunt kiezen uit drie verschillende normaalstanden en twee intensiefstanden. Zo kun je de beste stand per situatie kiezen en hoeft het apparaat niet altijd op zijn hardst te staan wanneer dit niet nodig is. Zo verspil je geen onnodige energie! Met de Bosch afzuigkap DFR067T50 worden alle ongewenste luchtjes tijdens het koken effectief verwijderd terwijl je het apparaat amper hoort en het discreet weggewerkt is in een keukenkastje.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Bosch afzuigkap DFR067T50 reviews

About the Author