Bosch afzuigkap DWB098E50 review

Bosch afzuigkap DWB098E50 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch afzuigkap DWB098E50

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch DWB098E50
Dit systeem is met een geluidsvermogen van 41 decibel bijzonder stil te noemen. Behalve de stille motor is het apparaat met energielabel A+ zeer zuinig in gebruik en kun je profiteren van drie snelheidsstanden, waaronder een intensieve stand.
Stille kracht in jouw keuken
De motor van deze Bosch afzuigkap stoot een geluidsvermogen van maximaal 41 decibel uit. Dit is te vergelijken met zacht geroezemoes in een klaslokaal en is daardoor, zeker voor een afzuigkap, aan te merken als bijzonder stil.
Gemakkelijk en flexibel
Het model is geschikt om aan de wand te monteren en kan aangesloten worden op de luchtafvoer naar buiten. Mocht jouw keuken geen luchtafvoer naar buiten hebben, dan is het ook een optie om het recirculatiesysteem van het apparaat in te zetten. De vuile lucht wordt dan opgezogen en gereinigd en gaat vervolgens weer terug de keuken in. Het roestvrijstalen materiaal van de afzuigkap is erg onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is zeer duurzaam te noemen en hoeft alleen maar af en toe gereinigd te worden. Bovendien is ook de carbon vetfilter uitwasbaar en daardoor een duurzame oplossing.
Met een simpele touch
De drie snelheidsstanden kunnen met behulp van touch knoppen omhoog of naar beneden gezet worden. Wanneer je de meest intensieve stand inschakelt, kun je reken op een afzuigcapaciteit van 890 kubieke meter per uur. Behalve de touch knoppen voor de snelheidsstanden, is ook de LED verlichting in te schakelen met een eenvoudige druk op de knop. Dankzij deze energiezuinige verlichting heb je meer zicht tijdens het koken.
Trendy design
Het trendy design past dankzij het gestroomlijnde ontwerp goed bij de trends van dit moment. Behalve de rechte lijnen die van dit apparaat een pronkstuk maken, werkt ook het RVS materiaal zeker mee het bereiken van een luxueus aanzien. Bosch zit niet stil als het gaat om het ontwikkelen van luxueuze apparaten die meer doen dan alleen het verwijderen van vieze luchtjes. De gehele 'look and feel' van deze Bosch DWB098E50 past namelijk erg goed bij deze tijd. Bovendien maken het stille geluidsvermogen, de drie snelheidsstanden en de energiezuinigheid het apparaat nog aantrekkelijker.

Laatst bekende prijs: € 478.00

Bekijk alle Bosch afzuigkap DWB098E50 reviews

About the Author