Bosch afzuigkap DWB94BC50 review

Bosch afzuigkap DWB94BC50 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch afzuigkap DWB94BC50

Product informatie:

Fraaie afzuigkap met modern uiterlijk
De Bosch afzuigkap DWB94BC50 straalt kwaliteit uit met zijn strakke design. Deze afzuigkap van roestvrijstaal heeft bovendien een afzuigcapaciteit van 330 m³/uur, dus hij houdt je keuken fris.
Krachtig en overal toepasbaar
Heb je een hekel aan etensluchtjes die lang blijven hangen? Kies dan voor een krachtige afzuigkap zoals de Bosch afzuigkap DWB94BC50. Met een afzuigcapaciteit van 330 m³ per uur krijgen luchtjes geen kans, ook al kook je graag met knoflook en kruiden. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 kan gebruikt worden met directe luchtafvoer naar buiten of in de recirculatiestand. Dus ook als je geen buitenmuur hebt in je keuken is dit een geschikte afzuigkap. Met druktoetsen kun je het juiste vermogen instellen, en je hebt daarbij de keuze uit drie mogelijkheden. In de hoogste stand zuigt de kap 330 m³ lucht per uur weg, en in die stand wordt maximaal 66 decibel aan geluid geproduceerd. Op een lage snelheid hoor je niet meer dan 49 decibel en dat is een bescheiden geluidsniveau voor een afzuigkap.
De Bosch afzuigkap DWB94BC50 wordt gemonteerd aan de wand. Het is een afzuigkap die goed in een moderne keuken past vanwege de strakke vormgeving. De zuinige ingebouwde LED-verlichting zorgt ervoor dat je prettig licht hebt op je pannen. De verlichting kan ook ingeschakeld worden als de afzuigkap niet in werking is zodat je een extra lichtpunt in je keuken hebt. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 heeft een gemiddeld energieverbruik van 53 kilowatt op jaarbasis en heeft daarmee energie-effici├źntieklasse D. Het aluminium vetfilter kan eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden, dus dat is snel en zonder moeite schoon. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 is 90 centimeter breed en is zeer geschikt om boven een extra brede kookplaat toe te passen. Bosch levert duurzame kwaliteit en ook van deze Bosch afzuigkap DWB94BC50 zal je zeker lang genieten.

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Bosch afzuigkap DWB94BC50 reviews

About the Author