Bosch afzuigkap DWK97JQ60 review

Bosch afzuigkap DWK97JQ60 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch afzuigkap DWK97JQ60

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch afzuigkap DWK97JQ60 voor een geurvrije keuken
De Bosch afzuigkap DWK97JQ60 is gemakkelijk in te stellen op de gewenste afzuigsnelheid zodat je altijd een aangenaam klimaat in je keuken hebt. De onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen en tijdens het koken profiteer je van optimaal zicht.
Goede afzuigcapaciteit, makkelijk te bedienen
Je wilt een zo aangenaam mogelijk klimaat in je keuken tijdens het koken. Dan is het zaak om tijdens het koken ongeveer 12 keer per uur de lucht volledig te verversen. De Bosch afzuigkap DWK97JQ60 heeft een maximale afzuigcapaciteit van 730 m³ per uur, wat voor de meeste keukens ruim voldoende is. Met de handige tiptoetsen aan de voorkant stel je de afzuigsnelheid zelf in. Je kunt ook vertrouwen op de PerfectAir Sensor-technologie. Deze meet de kwaliteit van de lucht in je keuken en past zo zelf de afzuigsnelheid aan. Daardoor bespaar je uiteindelijk op je energierekening.
Prima zicht op je pannen
Je houdt de Bosch afzuigkap DWK97JQ60 in topconditie door regelmatig zijn filters te vervangen of te reinigen en je afzuigkap zo schoon mogelijk te houden. Het schoonmaken van afzuigkappen is vaak een vervelend klusje waarbij metalen randen en schroeven behoorlijk in de weg kunnen zitten. De Bosch afzuigkap DWK97JQ60 heeft echter ingezonken schroeven en afgeronde randen. Hierdoor ben je sneller klaar en loop je geen kans op verwondingen. Deze afzuigkap is uitgerust met heldere LED-verlichting die natuurlijk daglicht zoveel mogelijk nabootst. Zeker als je de garing van je gerechten beoordeelt aan de kleur, is dat erg handig. Je verlichting bedien je zelf met de handige DirectSelect-bedieningsopties.
Weinig geluid en zuinig met energie
Veel afzuigkappen kunnen een achtergrondgeluid produceren waardoor gezellig praten tijdens het koken lastig wordt. In een huis met een open keuken kunnen tv-kijkers last hebben van het achtergrondgeluid. De Bosch afzuigkap DWK97JQ60 is vergeleken met andere modellen in zijn klasse bijzonder stil, waardoor je keuken ook tijdens het koken een rustige omgeving is. Per jaar verbruikt je afzuigkap ongeveer 26,3 kWu aan energie. Deze zuinige afzuigkap heeft dan ook een plek verdient in de zuinige energie-effici├źntieklasse A+. Met energiezuinige keukenapparatuur ga je concreet geld besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 1699.00

Bekijk alle Bosch afzuigkap DWK97JQ60 reviews

About the Author