Bosch afzuigkap DWW06W650 review

Bosch afzuigkap DWW06W650 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch afzuigkap DWW06W650

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Wanneer je thuis lekker aan het koken bent is het erg fijn als de baklucht wordt weg gezogen. Dit zorgt ervoor dat het niet in het hele huis gaat ruiken naar het eten en voorkomt aanslag. Dit krachtige exemplaar van het topmerk Bosch kunt u plaatsen aan de wand, precies boven het fornuis of kookplaat.
Modern design voor in verschillende huishoudens
De DWW06W650 afzuigkap van Bosch ziet er strak en modern uit. Dit roestvrijstalen exemplaar past goed thuis in verschillende stijlen keukens. Denk aan een moderne keuken of een keuken met een iets meer ouderwetse stijl. De afzuigkap is van een compact formaat en past daarom goed thuis in huizen en keukens van verschillende formaten. Afmetingen: Minimale hoogte: 79.9 cm, Maximale hoogte: 97.6 cm, Breedte: 60 cm en Diepte: 50 cm. Het monteren of bevestigen van de afzuigkap is verder geen zware klus: dit model weegt namelijk maar 9 kg.
De technologie die we van Bosch gewend zijn
Bosch heeft een hoop eigenschappen aan de afzuigkap toegevoegd die het een handig en gebruiksvriendelijk apparaat maken. De afzuigkap is bijvoorbeeld voorzien van 2 x 30 Watt halogeen verlichting. Op die manier wordt niet enkel de lucht afgevoerd, maar kun je ook goed zien wat je aan het koken bent. Ook heeft de afzuigkap een dubbelzijdige, krachtige ventilator, welk zorgt voor een maximale afzuigcapaciteit van 650 m3/u bij luchtafvoer. Daarnaast heeft de afzuigkap een eenvoudig bedieningssysteem en beschikt over drie standen die te bedienen zijn met tuimeltoetsen. Verder is de afzuigkap, in tegenstelling tot veel andere afzuig installaties, zeer eenvoudig te reinigen. Hij bevat namelijk twee uitwasbare metaalfilters. Al met al is dit dus een perfecte keuze voor verschillende soorten keukens en huishoudens. Bij vragen kun je altijd eenvoudig contact opnemen met de BCC klantenservice. Ook is er een livechat service beschikbaar zodat je ook online zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Bosch afzuigkap DWW06W650 reviews

About the Author