Indesit afzuigkap IHBS 6.4 AM X review

Indesit afzuigkap IHBS 6.4 AM X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit afzuigkap IHBS 6.4 AM X

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Verwijder luchtjes uit de keuken met de Indesit IHBS 6.4 AM X
Een goed leefklimaat en een aangename geur is belangrijk in je keuken. Kies daarom voor een afzuigkap die probleemloos alle luchtjes verwijdert, zoals de Indesit IHBS 6.4 AM X.
Technisch hoogstaande motor
De Indesit IHBS 6.4 AM X is een afzuigkap met een breedte van 60 centimeter die je bedient met een touch screen. Je kunt zo letterlijk met je vingertoppen drie snelheden en de boosterfunctie selecteren. Op maximale kracht zuigt dit toestel 514 m³ lucht per uur weg. Met dit toestel kun je de lucht naar buiten afvoeren. Heb je die mogelijkheid niet, dan kun de lucht laten recirculeren. Ook dan houd je je keuken perfect geurvrij.
Onderhoudsvriendelijk en steeds hygi├źnisch
Bovendien is de Indesit IHBS 6.4 AM X zeker ook een onderhoudsvriendelijk toestel. De twee aluminium filters klik je gemakkelijk los. Om ze schoon te maken, plaats je ze in de vaatwasser. Dankzij twee halogeenlampjes van 25 watt heb je een goed overzicht over je fornuis of kookplaten. Het geluidsniveau is op maximale kracht beperkt tot 64 dB. Kies je voor de Indesit IHBS 6.4 AM X, dan koop je dus een krachtig toestel met een hoogwaardige motor.
Robuust en tegelijk elegant design
Omdat de ideale keuken een echte leefruimte is, speelt ook het design van een dampkap een rol. De Indesit IHBS 6.4 AM X is uitgevoerd in eenvoudig maar tegelijk hoogwaardig roestvrij staal. Het geometrische ontwerp van zowel de schouw als de dampkap zelf past in elk type keuken. Kortom, de Indesit IHBS 6.4 AM X is een veilige en energiezuinige afzuigkap die aan alle normen voldoet.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Indesit afzuigkap IHBS 6.4 AM X reviews

About the Author