Pelgrim afzuigkap BSK961RVS review

Pelgrim afzuigkap BSK961RVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim afzuigkap BSK961RVS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Pelgrim BSK961RVS: een schouwmodel afzuigkap met interessante technieken
Natuurlijk is een afzuigkap er allereerst voor het afvoeren van kookluchtjes. Het design speelt echter ook een belangrijke rol. Met de Pelgrim BSK961RVS heb je een ware eyecatcher in de keuken. Het stijlvolle model is gemaakt van RVS waardoor het eenvoudig is te reinigen. Daarbij kun je niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant makkelijk schoonmaken dankzij aluminium cassettes. Overigens brengt een reinigingsindicatie je op de hoogte wanneer je de vetfilters moet reinigen en de koolstoffilters moet vervangen. Daarbij kun je tijdens het koken precies zien wat je doet door de twee LED spots die rechtstreeks op de kookplaat schijnen.
Een krachtpatser met extra mogelijkheden
Voor het afzuigen van bak- en kookdampen en etensluchtjes heeft de Pelgrim BSK961RVS een krachtige motor en vier snelheidsstanden. Heb je echter nog meer capaciteit nodig? Dan kun je het apparaat tijdelijk op de intensiefstand zetten. Na een tijdje gaat deze vanzelf weer uit. Nog een vernuftige innovatie van de schouwmodel afzuigkap is de naloopstand. Deze zorgt ervoor dat de laatste kookdampen worden opgezogen en schakelt zichzelf, net als de intensiefstand, weer automatisch uit. Zo kun je rustig met je gasten aan tafel gaan zitten, terwijl de schouwmodel afzuigkap de ongewenste luchtjes en dampen afvoert.
De Pelgrim BSK961RVS is een pronkstuk voor iedere keuken die ook effectief kookdampen en etensluchtjes verwijdert. Met allerlei handige functies maakt deze schouwmodel afzuigkap bovendien een aangenaam ruikende keuken en het onderhoud aan de afzuigkap een stuk eenvoudiger.

Laatst bekende prijs: € 409.00

Bekijk alle Pelgrim afzuigkap BSK961RVS reviews

About the Author