Beko Amerikaanse koelkast GNE114612X review

Beko Amerikaanse koelkast GNE114612X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko Amerikaanse koelkast GNE114612X

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Het middelpunt van je keuken
De BEKO GNE114612X is een Amerikaanse koelkast die ruimte biedt aan héél veel producten. De koelkast is dan ook zeer geschikt voor grote families. Opvallend is deze koelkast zeker, maar het mooie design maakt de koelkast tot een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Nu denk je misschien, zo'n grote koelkast kost toch heel wat energie? BEKO GNE114612X heeft energielabel A+ en is een zuinige koelkast.
Een koelkast met handige functies
Naast de vele ruimte die de koelkast biedt, beschikt hij ook over handige functies. De NoFrost functie zorgt ervoor dat je de koelkast nooit meer hoeft te ontdooien. Er ontstaan immers geen ijslagen meer op de wanden van de koelkast. Dankzij de Flexizone functie van de koelkast kun je kiezen of je het compartiment rechtsonder als vries- of koelgedeelte benut. Dit kun je altijd weer veranderen. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de koelkast gelijkmatig gekoeld. Ook de temperatuur is precies in te stellen met de externe temperatuurregeling.
De voordelen van de BEKO GNE114612X op een rijtje
Energiezuinige koelkast
385 liter koelen en 155 liter vriezen
Strak design
Super Fresh vak voor het extra vers houden van groente en fruit
BEKO GNE114612X Amerikaanse koelkast bij BCC
Ben je op zoek naar een koelkast met heel veel ruimte? Dan is de Beko GNE114612X een goede keus. Met deze koelkast kun je nog eens goed hamsteren. Het strakke design en de handige functies die de koelkast biedt, zorgen ervoor dat dit de favoriet uit je keuken wordt!

Laatst bekende prijs: € 1129.00

Bekijk alle Beko Amerikaanse koelkast GNE114612X reviews

About the Author