Samsung Amerikaanse koelkast RF62HEPN1/XEF review

Samsung Amerikaanse koelkast RF62HEPN1/XEF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Amerikaanse koelkast RF62HEPN1/XEF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Producten altijd vers met de Samsung RF62HEPN1/XEF
De Samsung RF62HEPN1/XEF is een Amerikaanse koelkast met een capaciteit van 441 liter. Dit model beschikt over Twin Cooling om zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte van een eigen luchtstroom te voorzien. Zo blijven de levensmiddelen altijd in topconditie.
French-door koelkast van 441 liter
Deze Amerikaanse koelkast van Samsung heeft een ruime capaciteit van 441 liter. Hiervan is 288 liter beschikbaar voor de koelkast en 135 liter voor de vriezer. Het koelgedeelte vinden we aan de bovenkant achter beide deuren. Het vriesvak is aan de onderkant te vinden. Eigenlijk valt dit model niet helemaal onder de stijl van de Amerikaanse koelkasten. Bij een Amerikaanse koelkast zit het koel- en vriesgedeelte beide achter een eigen deur. Samsung noemt deze side-by-side dan ook een French Door-koelkast.
EZ-open handgreep
De binnenkant heeft volop ruimte voor het bewaren van je favoriete producten. Het koelgedeelte beschikt over 2 groente- en fruitlades, 3 rekken uit gehard glas en 2 deurvakken. De vriezer heeft ook 2 lades te bieden. Deze vrijstaande koelkast is voorzien van een modern design in roestvrij staal. Samsung heeft de vriezer voorzien van een EZ-open handgreep, waardoor je deze probleemloos kunt openen. Ook met je handen vol boodschappen.
Twin Cooling voor het optimaal bewaren van levensmiddelen
Samsung komt altijd met technologische vernieuwingen in hun producten. Dit model beschikt over Twin Cooling. Hierbij krijgen beide compartimenten een eigen luchtstroom. Het vriesgedeelte blijft droog, terwijl er in het koelgedeelte sprake is van een optimale luchtvochtigheid. Zo blijven producten in beide compartimenten altijd in optimale omstandigheden bewaard. De Samsung RF62HEPN1/XEF-koelkast beschikt over energie-effici├źntielabel A+. Het jaarlijks energieverbruik komt uit op 367 kWh.
Compacte afmetingen met ruim interieur
Samsung heeft het met de Samsung RF62HEPN1/XEF gepresteerd om een Amerikaanse koelkast met compacte afmetingen te voorzien van een ruim interieur. Ontdek het gemak van de Samsung RF62HEPN1/XEF met Twin Cooling-systeem en bewaar al jouw levensmiddelen onder optimale omstandigheden.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Samsung Amerikaanse koelkast RF62HEPN1/XEF reviews

About the Author