Samsung Amerikaanse koelkast RS61781GDSR/EF review

Samsung Amerikaanse koelkast RS61781GDSR/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Amerikaanse koelkast RS61781GDSR/EF

Name
Review score

Product informatie:

Amerikaanse koelkast
Als je er plek voor hebt, is het fantastisch. De grote Amerikaanse SAMSUNG RS61781GDS koelkast biedt ruimte aan al je boodschappen. De koelkast is voorzien van handige functies, waardoor je nog meer uit je koelkast haalt. In deze koelkast kun je ook als je een groot gezin hebt, de weekvoorraad makkelijk kwijt. Je houdt overzicht over al je etenswaren en alles blijft lang vers.
Handige extra's
De meeste koelkasten hebben één deur maar de SAMSUNG RS61781GDS niet. Met twee deuren creëer je nog meer ruimte en vergroot je het gebruiksgemak. De koelkast wordt geleverd met een flessenrek, handig om je koelkast functioneel in te delen. Zin in een glaasje ijskoud water? De SAMSUNG RS61781GDS beschikt over een lange ijs- & waterdispenser die voor water of ijsblokjes zorgt. De vershoudzone van de koelkast, zorgt ervoor dat groente en fruit nog langer vers blijven. Naast veel koelruimte heeft de Amerikaanse koelkast van Samsung ook genoeg vriesruimte. De No-Frost technologie voorkomt ijslagen op de wanden, zodat je de koelkast nooit meer hoeft te ontdooien. In de deur van de koelkast zit de ClearView Icemaker. Je kunt hier wel twee liter ijs in kwijt en ziet dankzij de doorzichtige deur direct hoeveel ijs er nog is. Het Twin Cooling Plus systeem heeft twee gescheiden luchtstromen. Dit zorgt voor het beste vochtgehalte in de koelkast en in de vriezer en houdt je producten vers.
Voordelen van de SAMSUNG RS61781GDS op een rijtje
Totale inhoud van 620 liter
Zeer efficiënte isolatie
Twin Cooling Plus systeem
Luchtcirculatie en No-Frost technologie
Mooi design
ClearView Icemaker
Ruimte en luxe
Ben jij het zat om al je boodschappen in een te krappe koelkast te proppen? Dan is de Amerikaanse koelkast van Samsung een goede oplossing. De koelkast biedt ontzettend veel ruimte in zowel het koel- als het vriesgedeelte. De extra functies zorgen ervoor dat je echt alles uit je koelkast kunt halen. Aan het design is ook gedacht, de mooie zilveren kleur past goed bij alle soorten keukens.

Laatst bekende prijs: € 1699.00

Bekijk alle Samsung Amerikaanse koelkast RS61781GDSR/EF reviews