Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF review

Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF, veel ruimte en gebruiksgemak
De Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF geeft je erg veel ruimte en praktische opbergmogelijkheden. Elke hoekje van je grote koelkast wordt gelijkmatig gekoeld. Je grote gezinskoelkast is handig in te delen en erg zuinig met energie.
Handige opbergsystemen
De Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF is een strak vormgegeven koelvriescombinatie met een luxe uitstraling. Hij geeft je 394 liter koelruimte en maar liefst 210 liter vriesruimte. Omdat hij beschikt over drie deuren, ontsnapt er zo min mogelijk koude lucht. Dit bespaart op den duur veel energie. Zowel het vries- als koelgedeelte hebben een eigen koelsysteem. Door dit Twin Cooling Plus-systeem heeft elk compartiment zijn eigen temperatuur en vochtigheidsgraad. Hierdoor blijven je levensmiddelen langer in topconditie. De handige Easy Sliderekken zijn gemakkelijk uit te nemen, in te delen en te reinigen.
Bijzonder nauwkeurig koelen
Als je jouw levensmiddelen perfect gekoeld wilt hebben, is het nodig dat twee systemen goed werken en op elkaar zijn afgestemd. In de eerste plaats moet de temperatuur in elk compartiment zeer nauwkeurig bepaald worden. In de tweede plaats moeten afwijkingen onmiddellijk worden opgevangen en aangepakt. Met Precise Chef Cooling voldoet de Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF aan beide vereisten. En mocht je een grote partij vlees hebben ingekocht, dan brengt de zeer sterke vriezer van je Samsung binnen 24 uur 12 kg vlees tot beneden het vriespunt. Deze Amerikaanse koelkast is voorzien van een zeer goede isolatie. Temperatuurschommelingen in de ruimte waarin hij staat? Je levensmiddelen merken er niets van. Ook het feit dat je koelruimte twee onafhankelijk van elkaar te bewegen deuren heeft, werkt temperatuurschommelingen tegen. Je hoeft nu immers niet de hele koelkast open te zetten als je iets nodig hebt.
Weinig geluid en erg zuinig
Deze Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF is groot, maar produceert nauwelijks achtergrondgeluid. Met een geluidsniveau van 39 dB is hij een van de stillere Amerikaanse koelvriescombinaties. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 385 kWu aan energie. Deze prestatie leverde hem een plek op in een van de zuinigste energie-effici├źntieklassen, A++. Bij je volgende jaarafrekening van je energieleverancier ga je beslist vrolijk kijken.

Laatst bekende prijs: € 1799.00

Bekijk alle Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF reviews

About the Author