Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8941SL/EF review

Samsung Family Hub koelkast RS68N8941SL/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Family Hub koelkast RS68N8941SL/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ontdek de eindeloze voordelen van de Samsung Samsung Family Hub koelkast
De Samsung Family Hub is aan de binnen- en buitenkant van alle gemakken voorzien. Je kunt onder andere recepten opzoeken en muziek luisteren via een handig scherm op de deur. De binnenkant wordt perfect gekoeld dankzij Metal Cooling en Twin Cooling.
Samsung Samsung Family Hub: een Amerikaanse koelkast met moderne gemakken
De Samsung Family Hub is een echte eyecatcher in jouw keuken! Deze Amerikaanse koelkast doet namelijk niet alleen zijn werk ontzettend goed, maar heeft ook nog eens een erg mooie uitstraling. De strakke deuren zijn aan één kant uitgerust met een handige dispenser voor gekoeld water of ijs. Op de andere deur bevindt zich een modern display. Dankzij het beeldscherm dat op de deur van de Amerikaanse koelkast is geplaatst heeft dit apparaat je een heleboel extra gemakken te bieden. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig nieuwe recepten opzoeken via een app op het scherm of wat muziek afspelen tijdens het koken. Verder hoef je niet eens de deuren van de koelkast te openen om te weten wat erin ligt. Dankzij drie camera's kun je via het scherm al in de koelkast kijken! Dit is ook ontzettend handig tijdens het winkelen. Wanneer je je telefoon erbij pakt, zie je meteen welke spullen je nog hebt. Met de Samsung Family Hub heb je dus echt een moderne koelkast in huis!
Perfect gekoelde boodschappen in de Samsung Family Hub
Met de Samsung Family Hub weet je zeker dat jouw boodschappen goed gekoeld worden. Dankzij het Twin Cooling Plus systeem blijft voeding namelijk tot wel twee keer langer vers! Dit is mogelijk doordat de koelkast en het vriesgedeelte apart gekoeld worden, waardoor de temperatuur en luchtvochtigheid beter gereguleerd worden. Daarnaast zorgt Metal Cooling ervoor dat koelte beter vastgehouden wordt. Een metalen plaat aan de achterkant behoudt namelijk de kou, zelfs wanneer de deur regelmatig geopend wordt. Met de Samsung Family Hub kun je dus genieten van moderne gemakken en weet je zeker dat jouw voeding perfect gekoeld wordt!

Laatst bekende prijs: € 2899.00

Bekijk alle Samsung Family Hub koelkast RS68N8941SL/EF reviews

About the Author