Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL review

Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL

Product informatie:

De Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL voor comfort, ruimte en kwaliteit
De Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL geeft elk gezin bijzonder veel ruimte voor grote voorraden levensmiddelen. Hij gebruikt weinig energie en door zijn moderne technologie houdt hij je voedsel veel langer vers en van goede kwaliteit.
Heel veel ruimte, makkelijk in te delen
De Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL is ongeveer zo hoog als een volwassen man. In deze strak vormgegeven koelkast vind je 345 liter koelruimte en 211 liter ruimte om vlees, vis en brood in te vriezen. Koop gerust veel groente en fruit in. Je hebt immers vier groentelades waarin je ze geordend kunt bewaren. De drie grote legplateaus in het koelgedeelte stel je zelf in op de door jou gewenste hoogte. Je krijgt een apart flessenrek, een eierrek en zeven deurvakken die je ook zelf op hoogte kunt instellen die overeenkomt met jouw consumptiepatroon. Je vriesruimte is onderverdeeld in zes compartimenten, wat geordend opbergen alleen maar extra gemakkelijk maakt.
Langer vers door moderne technieken
De Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL heeft een grote 0-gradenzone en een zogenaamde chill zone waarin de temperatuur rond de twee graden Celsius ligt. Dit is de beste plek om je gekoelde dranken, je groente en fruit te bewaren. Ook kun je hier het beste vlees of vis langzaam ontdooien. Hierdoor blijft de structuur, smaak en voedingswaarde veel beter behouden dan wanneer je ontdooit bij kamertemperatuur of in de magnetron. Koop je graag in het groot in? De Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL is in staat om 9,5 kg vlees of vis binnen 24 uur volledig te bevriezen. Mocht ooit de stroom voor langere tijd uitvallen, dan blijft je voedsel zeker 17 uur op een voedselveilige temperatuur.
Weinig geluid en zuinig met energie
De Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL heeft een zeer efficiënte J-Tech inverter compressor. Deze gebruikt weinig energie, is op 36 verschillende standen in te stellen en maakt bijzonder weinig achtergrondgeluid. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze Sharp een van de stilste Amerikaanse koelkasten. Op jaarbasis verbruikt hij 370 kWu. Voor een zo volumineuze koelvriescombinatie is dit bijzonder weinig. Hij is daarom ook ingedeeld in de energie-efficiëntieklasse A++, wat een indicatie is voor zeer grote zuinigheid.

Laatst bekende prijs: € 1119.00

Bekijk alle Sharp Amerikaanse koelkast SJEX770FSL reviews

About the Author