Thomson Amerikaanse koelkast THM706IX review

Thomson Amerikaanse koelkast THM706IX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson Amerikaanse koelkast THM706IX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Thomson THM706IX: optimaal koelen en vriezen met topapparaat
In een modern huishouden moet je er op kunnen vertrouwen dat al je levensmiddelen goed en vers bewaard blijven. Met de vrijstaande Thomson THM706IX kies je voor een Amerikaanse koelvriescombinatie die optimaal koelt en vriest en je bovendien veel praktische ruimte verschaft. Dit topapparaat is een echte aanwinst in een keuken waarin gekozen is voor een fraai design en betrouwbare merkapparatuur.
Ervaar wat innovatieve techniek voor je kan betekenen
Van een leverancier als Thomson mag je verwachten dat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste innovatieve techniek op het gebied van koelen en vriezen en gebruikersgemak. De Thomson THM706IX met zijn 404 liter totale inhoud laat koude, droge lucht continu circuleren waardoor de temperatuur steeds gelijkmatig over de hele koelkast verdeeld wordt. Zo treedt er geen vorst op en hoeft de koelkast nooit ontdooit te worden. Dankzij de geïntegreerde energiezuinige LED verlichting heb je in dit model altijd de beschikking over voldoende licht om de inhoud van het koel- en vriesgedeelte goed te kunnen bekijken. Een ruim koelgedeelte, een netto vriescapaciteit van 111 liter en een vriescapaciteit van 12 kg/24u maken van deze koelvriescombinatie een functioneel huishoudelijk apparaat. Zeker als je bedenkt dat je er op kunt vertrouwen dat je bij stroomuitval op 15 uur bewaartijd kunt rekenen. Met Energie-efficiëntieklasse A+ en Jaarlijks energieverbruik van 353 kWu, kies je bovendien ook nog eens voor een aantrekkelijk laag energieverbruik waarmee je tevens een goede bijdrage aan een schoner milieu levert. Met de aanschaf van de Thomson THM706IX kies je voor een Amerikaanse koelvrieseenheid met specificaties als:
een fraai eigentijds design
veel praktische ruimte
innovatieve techniek van een topleverancier
handige en energiezuinige LED verlichting
een gelijkmatige temperatuurverdeling
een functioneel No Frost systeem
293 liter netto capaciteit van de koelkast
een vriezer met een netto capaciteit van 111 liter
een stille werking
energiezuinig gebruik
De Thomson THM706IX is een op alle fronten uitstekend functionerende Amerikaanse koelvriescombinatie waaraan je jarenlang veel plezier en gebruikersgemak kunt beleven.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Thomson Amerikaanse koelkast THM706IX reviews

About the Author