Denon microset RCD-N10 (Wit) review

Denon microset RCD-N10 (Wit) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Denon microset RCD-N10 (Wit)

Product informatie:

Geniet van uitmuntend geluid in een minimalistische stijl
De Denon RCD-N10 HiFi netwerk cd-speler met Bluetooth® is de perfecte compacte stereo voor al je muzikale wensen.
Een apparaat.Voor alles
Met de Denon RCD-N10 zijn de audiomogelijkheden nagenoeg eindeloos. Luister naar je favoriete cd, stream je afspeellijsten via Spotify, Deezer Premium of Tidal, via Bluetooth® of stream muziek naar meerdere ruimten met de ingebouwde HEOS-technologie. Geniet van internetradio en AirPlay2. Het is de definitie van veelzijdigheid.
Elegant minimalisme
De RCD-N10 heeft een elegant ontwerp dat jouw stijl aanvult. Het prachtige Denon mini-systeem heeft een hoogwaardige matte afwerking en is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. Het geavanceerde industriële ontwerp van de CEOL-N10 vormt een prachtige toevoeging aan je interieur en past bij je smaak.
Je kunt meteen van audio genieten
De RCD-N10 wordt snel en intuïtief ingesteld: binnen luttele minuten is het apparaat uitgepakt en kun je je woning met prachtige muziek vullen. Je hoeft enkel de eenvoudige instructies op te volgen en binnen een handomdraai kun je verbinding maken met je favoriete streamingdiensten. Of zet een cd op. De keuze is aan jou.
Stream vanaf iedere dienst
Speel je persoonlijke muziekcollectie af – zelfs met hoge resolutie. De RCD-N10 netwerkreceiver ondersteunt alle grote streamingdiensten. Alle grote muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd. Creëer de sfeer die perfect past bij het moment.

Laatst bekende prijs: € 482.00

Bekijk alle Denon microset RCD-N10 (Wit) reviews

About the Author