Denon surround receiver AVR-X3500H review

Denon surround receiver AVR-X3500H review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Denon surround receiver AVR-X3500H

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AVR-X3500H 7.2-kanaals surround receiver biedt de ultieme thuisbioscoop-ervaring met Dolby Atmos en DTS:X, met daarbij ongeƫvenaarde muziekafspeelfuncties , dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en Apple Airplay 2.
Verbluffend 3D-geluid
Geniet van geweldig surroundgeluid met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X. Het ontwerp van de AVR-X3500H met 7 versterkers biedt je de mogelijkheid twee speciale overhead-luidsprekers te gebruiken in een 5.2.2-configuratie of eenvoudige 7.2-configuratie zonder overhead-luidsprekers.
Krachtige versterker met ECO-modus
Alle kanalen van de AVR-X3500H zijn uitgerust met high-current uitvoerapparaten met eigen voeding en hebben een maximaal vermogen van 180 Watt per kanaal. Er is ook een automatische ECO-modus die het maximaal beschikbare vermogen aan het volume aanpast. Daarnaast vind je een ECO-meter op het scherm waarmee je in real-time de vermindering van het stroomverbruik kunt zien.
Een echte thuisbioscoop
Het geavanceerde videodeel van de AVR-X3500H is geheel compatibel met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificaties en is geschikt voor iedere 4K Ultra HD-bron. High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision-compatibiliteit en Hybrid Log Gamma (HLG) en eARC (enhanced Audio Return Channel) zijn eveneens beschikbaar. Je kunt ook genieten van ultra-HD beelden van oudere analoge en digitale bronnen.
Het hart van je draadloze netwerk
Bedien eenvoudig al je geluid en al je muziek. Volledig draadloze verbinding via zowel WiFi als Bluetooth en Apple Airplay-ondersteuning. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en de app vormt de AVR-X3500H het hart van je draadloze multi-room geluidsnetwerk in het hele huis.
Snelle installatie
De AVR-X3500H begeleidt je door het installatieproces voor de meest precieze configuratie. Optimaliseer alle instellingen voor de best mogelijke geluids- en videokwaliteit van je systeem, direct vanaf het begin. De meest geavanceerde Audyssey MultEQ XT32 luidsprekerconfiguratie verzekert je van het beste geluid in alle ruimtes.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Denon surround receiver AVR-X3500H reviews

About the Author