KEF luidspreker LSX (Zwart) review

KEF luidspreker LSX (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews KEF luidspreker LSX (Zwart)

Product informatie:

Het gemak en de connectiviteit van draadloos. De emotie en detail van echte stereo in hoge resolutie. En dit alles vanuit een compact systeem dat vrijwel overal past. LSX is hét luidsprekersysteem voor de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren.
KEF LSX – Speel alles. Hoor alles.
Van streamen tot gamen, van tv tot muziek in meerdere kamers; LSX is speciaal ontworpen voor al uw behoeften op het gebied van home entertainment. Speel wat, hoe en wanneer u wilt – en ervaar alles in prachtige hoge-resolutie stereo uit de 2 apart geplaatste luidsprekers..
Stembediening
LSX wordt geleverd met Apple AirPlay 2*, die vanaf een eenvoudige tik op het scherm of via een verzoek aan Siri de wereld van multiroom-audio ontgrendelt. Je kunt al je favoriete muziek-apps draadloos streamen door je hele huis met naadloze controle vanaf je iPhone, iPad en Mac (*vanaf begin 2019)
Alle muziek op aarde
Inclusief Spotify Connect en Tidal. U heeft dus al uw favoriete muziek binnen handbereik. Stream muziek vanuit de cloud, of geheel draadloos via DLNA vanaf een NAS-drive of computer ineen resolutie van 48kHz/24bit (of 96kHz/24bit middels optioneel bekabelde aansluiting). Of gebruik gewoon Bluetooth.
Geluid
LSX beschikt over geavanceerde akoestische ontwerpkenmerken van KEF die normaal zijn voorbehouden aan veel grotere hifiluidsprekers.
Uni-Q, Contoured Baffle en Digital Signal Processing (DSP)
LSX is uitgerust met KEF’s baanbrekende Uni-Q driver array. Door de tweeter in het midden van de middenbereik- en basconus te plaatsen, wordt het stereobeeld aanzienlijk verbeterd. LSX’s contoured baffle zorgt voor een betere geluidsdispersie. Geluidsgolven verplaatsen zich naar buiten en worden niet door de behuizing gereflecteerd. Het resultaat is een puurder geluid, met minder kleuring door de behuizing. Daarnaast zijn de LSX speakers uitgerust met KEF’s Music Integrity Engine. Dit is een digitale signaalverwerking (DSP)op maat waardoor de luidsprekers een heldere en minder vervormde bas leveren. Zo kunt u uw kamer vullen met een rijk en vol geluid.
Design
Compact, elegant en uiterst veelzijdig; de LSX ziet er prachtig uit en past bij elke inrichting. Een exclusief Design onder leiding van befaamd productontwrper Michael Young
Kabelloos. Compromisloos
U heeft geen kabel nodig om de twee luidsprekers aan te sluiten, en ook geen aparte versterker of andere apparatuur. U kunt de luidsprekers plaatsen waar u wilt. Neem afscheid van onoverzichtelijkheid, zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle KEF luidspreker LSX (Zwart) reviews

About the Author