Marantz surround receiver NR1509/N1B review

Marantz surround receiver NR1509/N1B review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Marantz surround receiver NR1509/N1B

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Marantz NR1509: slanke 5.2-kanaals AV-receiver met HEOS
De Marantz NR1509 AVR heeft een slanke vormgeving waarbij het uiterlijk nooit ten koste van de prestaties gaat en is voorzien van 5.2- kanalen en hoge resolutie surroundgeluid van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Met 6 HDMI-ingangen (waaronder één op het voorpaneel) is de NR1509 compatibel met de nieuwste 4K Ultra HD videospecificaties, waaronder 60 Hz full rate-inhoud, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, compatibiliteit met HDR en Dolby Vision. De NR1509 heeft een eindversterker met zelfstandige sterkstroomtransistoren ter ondersteuning van hoge resolutie audio. Geniet van uw favoriete muziekdiensten via Bluetooth, Apple AirPlay of de HEOS-app.
Krachtige, slanke zelfstandige 5-kanaals versterker
Met een zelfstandige sterkstroom-eindversterker krijgt u uitzonderlijk geluid voor films en muziek met identiek vermogen op alle vijf kanalen en aandrijfmogelijkheid met lage impedantie voor uitstekende speakercontrole. Ondersteunt surroundformaten, zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio voor een overweldigende thuisbioscoopervaring. De slanke vormgeving is half zo hoog als een traditionele AVR, maar levert de dynamische geluidskwaliteit waar Marantz voor staat.
Nieuwste HDMI-connectiviteit
Inclusief 6 HDMI-ingangen, met één HDMI-ingang op het voorpaneel voor snelle aansluiting, HDCP 2.2, 4K Ultra HD 60Hz, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D en BT.2020 passthrough.
Ingebouwde Bluetooth, wifi en AirPlay
Met het dubbele antennesysteem kunt u de populairste muziekdiensten streamen via Bluetooth, AirPlay of de HEOS-app. Luister naar uw afspeellijsten op Spotify, TuneIn, Deezer en meer.
HEOS multiroom streamen
Door de ingebouwde HEOS-technologie kunt u overal in huis van uw favoriete muziek genieten en overal in huis een draadloze audio-ervaring creëren. Speel hetzelfde nummer in alle ruimten, of selecteer een ander nummer voor iedere verbonden ruimte; de keuze is aan u. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer of uw lokale muziekbibliotheek. Met extra HEOS-apparaten, zoals speakers met HEOS, kunt u al uw muziek in één of meerdere kamers afspelen.
Ondersteuning voor audio met hoge resolutie
De mogelijkheid om hoge resolutie audio ALAC, FLAC en WAV verliesvrije bestanden tot 24 bits/192 kHz te decoderen. Bovendien kunt u dankzij DSD 2.8MHz en 5.6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD) precies zo van muziek genieten als de artiest heeft bedoeld. Naar muziek luisteren via de USB-poort op het voorpaneel of via netwerkbronnen.
Geïntegreerde phono-ingang
Sluit uw analoge draaitafel eenvoudig aan op de receiver en geniet van iedere plaat uit uw platencollectie in de puurste vorm.
Marantz 2016 AVR Remote App
Met de Marantz 2016 AVR Remote App voor iOS en Android kunt u de nieuwste Marantz netwerk-AV-receivers perfect bedienen. Gebruik om aan/uit te zetten, het volume, de input en instellingen aan te passen of schakel direct over naar de HEOS-app.
Audyssey MultEQ voor eenvoudige installatie en ruimtekalibratie
Optimaliseer uw audioervaring met Audyssey MultEQ, Dynamic Volume en Dynamic EQ voor een naadloze opstelling in uw luisteromgeving.
Met de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ XT32 het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie- en tijd-domeinrespons optimaliseren. Gebruik Audyssey Dynamic EQ voor een heldere dialoog en breedbandrespons, zelfs op gereduceerde volumeniveaus of Audyssey Dynamic Volume om schokken te voorkomen en het volume te normaliseren als de inhoud wisselt tussen reclames, aankondigingen en tv-programma's. Met behulp van de optimale MultEQ Editor App (tegen betaling verkrijgbaar) kunnen gebruikers het geluid beter afstemmen op de specifieke problemen in de kamer en het geluid aanpassen op uw persoonlijke voorke

Laatst bekende prijs: € 579.00

Bekijk alle Marantz surround receiver NR1509/N1B reviews

About the Author