Vifa draadloze speaker Stockholm 2.0 (Donkergrijs) review

Vifa draadloze speaker Stockholm 2.0 (Donkergrijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Vifa draadloze speaker Stockholm 2.0 (Donkergrijs)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Vifa Stockholm 2.0
Design
De Stockholm 2.0 is gebaseerd op de belangrijkste principes van Scandinavisch design: hoge kwaliteit, tijdloosheid en eenvoud. De technologie in de speaker wordt stijlvol afgedekt door een wollen cover van de hoogste kwaliteit. Het patroon van de wol is speciaal voor Vifa ontworpen door de bekende Deense (textiel)ontwerpers van Kvadrat. Voeg daar de keuze uit verschillende levendige kleuren aan toe en je snapt waarom het een echte verrijking voor ieder interieur is. 
Subliem geluid
Het Stockholm 2.0 model biedt geluid van hoge kwaliteit. Dit is een gevolg van de toepassing van, onder andere, geavanceerde Vifa-transducers. Om dit geluid te produceren maakt de Stockholm 2.0 gebruik van 2x 28mm Tweeters, 2x 80mm midrange eenheden en 4x ruggelings geplaatste Woofers die worden ondersteund door 4 passieve radiatoren voor een krachtig en gebalanceerd geluid.
Connectiviteit
Het grote voordeel van deze speaker is dat hij met vrijwel alle mogelijke muziekbronnen kan verbinden. Smartphones, tablets, TV’s, PC’s en Mac-computers sluit je eenvoudig aan via de uitgebreide connectie opties – Bluetooth aptX HD , AirPlay en DLNA(met Wi-Fi Direct), (3,5mm)aux-ingang en USB aansluiting. Bovendien kan deze speaker doormiddel van Vifa HOME, Vifa LINK en Vifa PLAY met andere ondersteunde Vifa speakers gekoppeld worden.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Vifa draadloze speaker Stockholm 2.0 (Donkergrijs) reviews