Audioengine speaker A5+ ZWART review

Audioengine speaker A5+ ZWART review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Audioengine A5+ ZWART

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Audioengine luidsprekers A5+
Voor het luisteren naar echt stereogeluid heeft u aan de Audioengine A5+ genoeg. U wilt krachtige speakers voor uw MP3-speler, computer, gameconsole, tv of dvd-speler en u wilt geen logge ontvanger of versterker die veel ruimte inneemt, dan is Audioengine 5 de ideale speaker.
De AudioEngine heeft een lijn-ingang en een lijn-uitgang voor het aansluiten van uw rand apparatuur, het is ook mogelijk om uw iPod/iPhone rechtstreeks aan te sluiten. De speaker beschikt ook over een USB aansluiting om uw iPhone/iPod op te laden.
De ingebouwde versterkers besparen ruimte en maken het overbodig om de Audioengine 5+ op een stereo receiver of externe versterker aan te sluiten. Sluit simpelweg de linker speaker aan op het stopcontact en sluit deze met de bijgeleverde luidsprekerkabel aan op rechter speaker. Alle interne componenten van de A5+ zijn op elkaar afgestemd waardoor een efficientere opstelling met minder stroomverbruik bereikt wordt dan in een setup met aparte passieve speakers en versterkers.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Audioengine A5+ ZWART reviews