Denon surround receiver AVRX 3400 review

Denon surround receiver AVRX 3400 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Denon surround receiver AVRX 3400

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AVR-X3400H 7.2-kanaals AV Surround Receiver biedt de ultieme thuisbioscoopervaring met Dolby Atmos en DTS: X, plus ongeƫvenaarde mogelijkheden voor het afspelen van muziek dankzij de ingebouwde HEOS-technologie.
GEWELDIG 3D-GELUID
Geniet van een superieure surround sound ervaring met de nieuwste audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS: X. Het 7-versterkerontwerp van de AVR-X3400H maakt het mogelijk om twee speciale overheadluidsprekers te gebruiken in een 5.1.2 configuratie.
KRACHTIGE 7.2 KANAALVERSTERKER MET ECO-MODUS
De AVR-X3400H heeft op alle kanalen apparaten met een hoge stroomafgifte van discrete vermogens en levert een hoog vermogen en wordt gewaardeerd op maximaal 180 watt per kanaal. Er is ook een Auto Eco-modus die het maximaal beschikbare vermogen aanpast aan het volumeniveau en een Eco-meter op het scherm waarmee u in real time de vermindering van het stroomverbruik kunt zien.
KLAAR VOOR DE TOEKOMST VAN HOME CINEMA
Het geavanceerde videogedeelte van de AVR-X3400H is volledig compatibel met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificaties en is voorbereid op elke 4K Ultra HD bron. Ook het hoge dynamische bereik (HDR), Dolby Vision-compatibiliteit, Hybrid Log Gamma (HLG) en eARC (eventueel versterkt Audio-terugkeerkanaal) zijn bij de hand. U kunt ook genieten van ultrahoge definities van oude analoge en digitale bronnen.
HET HART VAN UW DRAADLOZE NETWERK
Elk geluid, al uw muziek wordt moeiteloos gestuurd. Volledige draadloze connectiviteit wordt geleverd via zowel Wi-Fi als Bluetooth, Apple Airplay wordt ondersteund. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie kan de AVR-X3400H het app-gestuurde hart van een volledig draadloos meerkamergeluidsnetwerk worden.
PERFECTE OPSTELLING VANAF HET BEGIN
De AVR-X3400H begeleidt u eenvoudig door het instellingsproces voor een zo nauwkeurig mogelijke configuratie. Optimaliseer alle instellingen voor de best mogelijke geluids- en videokwaliteit met uw systeem vanaf de go-go. Het meest geavanceerde Audyssey MultEQ XT32 ruimtemeetsysteem biedt het beste geluid in elke kamer.
BLOCKBUSTING 3D-SOUND
Omring uzelf in bioscoopgeluid uit letterlijk elke richting.
GELUID OP DE JUISTE PLAATS KLINKEN
Voel elke dimensie in Dolby Atmos. Dolby Atmos brengt je mee naar het verhaal met bewegende audio die je met adembenemend realisme om je heen stroomt. Geniet van een 5.1 surround-luidsprekersysteem en 2 extra overheadluidsprekers of 2 Dolby Atmos-hoog luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoopervaring – inclusief Dolby Surround upmixer voor oude inhoud.
INGESTELD VOOR 4K ULTRA HD
Geniet van ultrahoge definitie foto' s, zelfs van analoge en digitale SD-bronnen.
TOEKOMSTBESTENDIG OP WELKE MANIER DAN OOK
Alle acht HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen zijn uitgerust met HDCP 2.2-compatibiliteit en de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4K Ultra HD 60Hz-video, 4:4:4 Pure Color-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D en BT. 2020 doorstroomondersteuning. Het is zelfs klaar voor Enhanced Audio Return Channel (eARC) voor 3D audio uitzending via TV.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Denon surround receiver AVRX 3400 reviews

About the Author