Denon versterker PMA720AESPE2 review

Denon versterker PMA720AESPE2 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Denon versterker PMA 720 (zilver)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Hoogwaardige middenklasse versterker
De Denon PMA720AE is een hoogwaardige middenklasse versterker. Deze versterker heeft een krachtig en scherp geluid, waardoor elke toon perfect hoorbaar is en beschikt over de kernelementen van Denon HiFi, met onder andere een snelle en hoge capaciteit voor stroomtoevoer.
Allerbeste geluidskwaliteit
Deze versterker van Denon beschikt over High Current enkelvoudige Push-Pull schakeling voor muzikale details en kracht. Muziek wordt afgespeeld met een breed en dynamisch bereik, ter ondersteuning van hoogwaardige audio-bronnen, voor de allerbeste geluidskwaliteit. De hoofd transformator van de versterker heeft gescheiden voedingen voor audio- en stuurschakeling en de micro-processor stop modus zorgt voor een verbeterde geluidskwaliteit.
Elegante uitstraling
Dankzij het Direct Mechanical Ground-ontwerp van deze versterker worden storende trillingen tegen gegaan. Daarnaast heeft de versterker geen ic-chips en is het versterkingstraject discreet opgebouwd, wat zorgt voor een storingsvrij geluid. De Denon PMA720AE heeft een front van geborsteld aluminium, wat de versterker een elegante uitstraling geeft. Ten slotte is de versterker ook nog eens milieuvriendelijk, dankzij het lage stroomverbruik wanneer de versterker op stand-by staat en de automatische power-off functie.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Denon versterker PMA 720 (zilver) reviews

About the Author