Klipsch microset R-15PM review

Klipsch microset R-15PM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Klipsch luidsprekers R-15PM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ervaar HiFi geluidskwaliteit met de Klipsch R-15PM luidsprekers
Deze R-15PM luidsprekers van Klipsch leveren ruimtevullend geluid zonder veel ruimte in te nemen. Deze zeer efficiënte, krachtige en toch minimalistische luidsprekers nemen luisteraars mee in hun favoriete muziek of films. Beide luidsprekers beschikken over een 1 inch aluminium driver, vierkante tractrix hoorn en 5.25 inch magnetisch afgestemde IMG woofer.
De meest veelzijdige luidsprekers die er zijn
Of je je luidsprekers nu wilt verbinden met een draaitafel, televisie, computer of mobiele telefoon; de Klipsch R-15PM speakers zijn klaar om aangesloten te worden. De speakers zijn uitgerust met een geïntegreerde phono-voorversterker, Bluetooth draadloze technologie, digitale optische en analoge RCA- en USB ingangen, die van de R-15PM set je nieuwe beste vriend maken.
High Efficiency versterker
De R-15PM luidsprekers zijn voorzien van individuele ultra-lage geluidsversterkers die speciaal zijn ontworpen om de prestaties van het systeem te maximaliseren en externe versterking overbodig te maken. Dat betekent dat Klipsch ingenieurs het signaalpad volledig onder controle hebben. De componenten zijn zo gekozen en afgestemd dat ze een perfecte match zijn, waardoor het systeem ongelooflijk meeslepend en compleet klinkt. Met deze Klipsch R-15PM luidsprekers is het eindelijk tijd om de kosten, de rommel en het gedoe van een externe A/V-ontvanger volledig te vergeten.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Klipsch luidsprekers R-15PM reviews

About the Author