Marantz netwerk surround receiver met HEOS SR5012 (Zwart) review

Marantz netwerk surround receiver met HEOS SR5012 (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Marantz netwerk surround receiver met HEOS SR5012 (Zwart)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Marantz SR5012 is 7.2-kanaals Full 4K Ultra HD met HEOS
De SR5012 heeft een vermogen van 180W per kanaal en een aandrijfvermogen met lage impedantie voor een uitstekende luidsprekerbediening, en is daarnaast compatibel met 4 ohm luidsprekers.
De Marantz SR5012 is uitgerust met de nieuwste audio- en videotechnologieën en tilt jouw thuisbioscoop naar een heel nieuw niveau. Zo zorgen Dolby Atmos en DTS:X voor een adembenemend 3D surroundgeluid bij het afspelen van de geavanceerde filmsoundtracks van tegenwoordig. Bovendien is de SR5012 volledig uitgerust om het bekende Marantz Hi-Fi en thuisbioscoopgeluid te leveren. De versterkercomponent geeft 7 x 185 watt vermogen af, genoeg om grotere kamers mee te vullen en is dankzij de geavanceerde Audyssey MultEQ XT perfect afgesteld voor iedere denkbare luisterruimte. Het videogedeelte bevat 8 HDMI-ingangen (waaronder één op het voorpaneel) en is compatibel met de nieuwste 4K Ultra HD videospecificaties, waaronder 60 Hz full rate-inhoud, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, compatibiliteit met HDR en Dolby Vision. Hij is bovendien compatibel met HDCP 2.2, een vereiste voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content. HLG (Hybrid Log Gamma) pass-through voor toekomstige HDR broadcastinhoud wordt door middel van een firmware-update in de toekomst ondersteund. Door de ingebouwde HEOS draadloze multiroom muzieknetwerktechnologie vormt de SR5012 het hart van een HEOS-systeem en kun je overal in huis van jouw favoriete muziek genieten. Ontdek, zoek en speel muziek uit jouw eigen muziekbibliotheek, van online muziek streamingdiensten en duizenden internetradiostations met de gratis HEOS App. De SR5012 is ook compatibel met Bluetooth en AirPlay zodat je vanaf ieder compatibel apparaat muziek kunt streamen.
ECO-modus
De ECO-modus zorgt ondertussen voor energiebesparing: op het scherm van de receiver wordt een ECO-meter weergegeven, en daarnaast is het mogelijk over te schakelen op de stroombesparingsmodus door het maximale uitgangsvermogen te verlagen of minder stroom te gebruiken met zuinigere instellingen – dit alles zonder gevolgen voor de fantastische geluidskwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 675.00

Bekijk alle Marantz netwerk surround receiver met HEOS SR5012 (Zwart) reviews