Samsung draadloos muzieksysteem Lifestyle audio VL550 review

Samsung draadloos muzieksysteem Lifestyle audio VL550 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung draadloos muzieksysteem Lifestyle audio VL550

Product informatie:

Studiogeluid in je woonkamer
Beleef studiokwaliteit geluid, gewoon thuis in je woonkamer. Luister naar helder hifi-geluid, afgestemd en gecertificeerd door AKG.
Laat het originele geluid tot leven komen
Geef je muziek een dynamischer geluid met meer details. Upscale al je muziekbestanden naar 32-bit voor een rijker geluid.
Feel the deep bass
Samsungs Distortion Cancelling technologie voorspelt en voorkomt vervorming en geeft een dieper basgeluid met meer details, zonder aparte subwoofer.
De Moving Dial Control gaat overal met je mee
Gewoon draaien en klikken. Of je stem gebruiken. Met Moving Dial Control kun je het volume instellen, nummers overslaan en voice-commands gebruiken – overal in je huis. Zo is het heel eenvoudig om van goed geluid te genieten.
Synchroniseren met je mobiel
Je hoeft hem alleen ingedrukt te houden en te praten tegen de Moving Dial. Hij synchroniseert met je mobiele telefoon via Bluetooth en vindt je favoriete muziek.
Automatische pop-up. Installatie voltooid
Nooit meer moeilijk doen met ingewikkelde installaties. Sluit je luidsprekers aan en er verschijnt automatisch een pop-upbericht op je mobiele apparaat om verbinding te maken met het netwerk. Om de luidspreker te registreren, klik je erop op je mobiele telefoon. Installatie voltooid.
Group Play: muziek in iedere ruimte
Het is jouw muziek, dus luister waar je maar wilt. Met Group Play en de SmartThings-app kun je overal in je huis luisteren naar je eigen muziek op een Samsung-audio-apparaat. Met SmartThings kun je zelfs een aantal huishoudelijke apparaten aansturen.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Samsung draadloos muzieksysteem Lifestyle audio VL550 reviews

About the Author