Samsung draadloze speaker 360° R3 WAM3501 (Beige) review

Samsung draadloze speaker 360° R3 WAM3501 (Beige) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung draadloze speaker 360° R3 WAM3501 (Beige)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Samsung draadloze speaker 360° WAM3501
Audioapparatuur van wereldklasse
Geluid in alle richtingen
Bestuur via je Smartphone
Wi-Fi en Bluetooth verbinding
Het verhaal achter Wireless Audio 360
Het nieuwe audiolab van Samsung in de VS vormt een nieuwe stap in hun missie op het gebied van geluidsapparatuur: ontwikkelen van nieuwe doorbraken. De top-researchers en -engineers maken gebruik van nieuwe transductiemethodes en geavanceerde computer modeling om audioproducten van wereldklasse te kunnen bieden.
360 graden omnidirectioneel geluid
360 graden omnidirectioneel geluid. Anders dan bij conventionele luidsprekers, die het geluid maar één kant op sturen, wordt bij Wireless Audio 360 de hele kamer gevuld dankzij Samsungs Ring Radiator technologie, waardoor het geluid gelijkmatig in alle richtingen wordt verspreid.
Eenvoudig topontwerp
Met zijn krachtige en toch eenvoudige cilinder ontwerp geeft de R3 iedere ruimte iets bijzonders. De gestroomlijnde bovenzijde met display vormt een bedieningspaneel waarin functionaliteit en uiterlijk fraai samenkomen.
Gemakkelijke, intuïtieve bediening
Je navigeert met gemak door je muziek met het intuïtieve bedieningspaneel aan de bovenkant van de R3. Tik op de bovenkant van de speaker om het afspelen te bedienen, veeg voor het volgende of vorige nummer en raak Mode aan om te wisselen tussen Wi-Fi, Bluetooth en TV SoundConnect. Daarnaast geeft het display de status van het apparaat aan.
Wireless Audio App voor Smartwatch
Regel je muziek rechtstreeks vanaf je pols met de Wireless Audio App. Nu ook beschikbaar voor Samsung Gear S en Apple Watch. Vergeet je smartphone en gebruik het horloge om snel te selecteren in je afspeellijst of luidsprekerlijst, en om de weergave en het volume rechtstreeks te regelen.
Al je muziek binnen handbereik
Onderaan het startscherm zit een handige mini-muziekspeler. Naast de afspeelfuncties vind je hier belangrijke mogelijkheden zoals muziekbeheer, nu afgespeeld, luidsprekerlijst, instellingen en zoeken. Verder ga je makkelijk en snel naar je streamingdiensten.
Multiroom Link
Dankzij Samsungs Wireless Audio App kan je een muziekbron nu heel gemakkelijk bedienen en delen met verschillende audio-apparaten op uiteenlopende plaatsen via de Multiroom Link oplossing. Zo kan je de muziek op je TV, Soundbar, Home Entertainment Systeem, Blu-ray speler en meer op afstand bedienen.
Wi-Fi Connectiviteit
Wireless Audio Speakers ondersteunen Wi-Fi-connectiviteit met je smartphone en tablet voor een naadloze, hoogwaardige audiobeleving. Je kunt zelfs een aantal Wireless Audio Speakers luidsprekers tegelijk koppelen om op je eigen manier van muziek te genieten. (Bluetooth wordt ook ondersteund)

Laatst bekende prijs: € 256.20

Bekijk alle Samsung draadloze speaker 360° R3 WAM3501 (Beige) reviews