Sonos draadloze luidspreker PLAY:1 (zwart) review

Sonos draadloze luidspreker PLAY:1 (zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sonos draadloze luidspreker PLAY:1 (zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Compacte draadloze luidspreker
Met de Sonos PLAY:1 haal je een geweldige speaker in huis waarmee je draadloos muziek kunt streamen. De 2 ingebouwde speakers zorgen voor een geweldig geluid en met de Sonos-app bestuur je de speaker eenvoudig op afstand.
Geschikt voor in de badkamer en de tuin
De Sonos PLAY:1 is vochtbestendig en daardoor ook geschikt om te gebruiken in de badkamer of buiten in de tuin. Met deze minispeaker met krachtig geluid geniet je dus écht overal in en rondom huis van je favoriete muziek.
Combineer 2 speakers als home-cinemaset
Deze kleine Sonos speaker heeft op zichzelf al een verbluffend geluid. Daarnaast heb je de mogelijkheid om twee speakers tegelijk te verbinden als home-cinemaset voor je televisie. Zo geniet je ook van een geweldig geluid tijdens films, series en games.
Eenvoudige bediening via de Sonos-app
Of je nu één, twee of meerdere PLAY:1 speakers in huis hebt, je bedient ze allemaal centraal via de Sonos-app. Geef elke speaker een naam van de lokatie zoals woonkamer, keuken of badkamer en laat overal dezelfde muziek klinken of kies voor elke speaker een ander nummer.
Geweldig design voor elke plek
Deze speaker is met een hoogte van 11,97 centimeter, een breedte van 16,1 en een diepte van 12 centimeter eenvoudig te plaatsen op tafel of aan de wand te bevestigen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een bijpassende vloerstandaard aan te schaffen. Geniet met de Sonos PLAY:1 overal in en rondom huis van muziek in hoge kwaliteit die je eenvoudig draadloos via je smartphone streamt.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Sonos draadloze luidspreker PLAY:1 (zwart) reviews

About the Author