Sonos draadloze luidspreker PLAY:3 (wit) review

Sonos draadloze luidspreker PLAY:3 (wit) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sonos draadloze luidspreker PLAY:3 (wit)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Overal in huis geweldig geluid
De PLAY:3 is een compacte draadloze speaker die je overal in huis kunt plaatsen. Via de Sonos-app stream je eenvoudig alle muziek van de beschikbare online streamingsdiensten. Heb je zowel in de slaapkamer als in de woonkamer een speaker? Speel dan overal hetzelfde nummer af of kies per speaker een verschillend nummer.
3 speakers in één compact design
Dit compacte geluidssysteem is slechts 13,2 centimeter hoog, 26,8 centimeter breed en 16 centimeter diep. Het binnenwerk is voorzien van 3 speakers met D-klasse versterkers. Dankzij de tweeter, drivers voor middentonen en de basradiator geniet je van superieur en gebalanceerd geluid.
Eenvoudig muziek streamen via de app
De PLAY:3 is extreem eenvoudig in gebruik. Het is slechts een kwestie van inpluggen en verbinden en je bent klaar om overal in huis naar muziek te luisteren. Met de Sonos-app heb je de controle over alle speakers. Daarnaast kun je het geluid eenvoudig aanpassen op de grootte van de kamer zodat alle muziek altijd optimaal tot zijn recht komt.
Stereo en mono
De PLAY:3 is een slimme speaker die het geluid aanpast afhankelijk van de manier waarop je hem plaatst. Liggend wordt alle muziek automatisch in stereo afgespeeld. Zet je de speaker rechtop, dan verandert het geluid in mono. Zet twee speakers rechtop in verschillende hoeken van de kamer, koppel ze en geniet van een krachtig en ruimtelijk stereogeluid! Kies voor de PLAY:3 en luister in alle ruimtes van het huis naar online muziek via wifi in superieure geluidskwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Sonos draadloze luidspreker PLAY:3 (wit) reviews

About the Author