Sony stereo receiver STRDH590.CEL review

Sony surround receiver STRDH590 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony surround receiver STRDH590

Name
Review score

Product informatie:

Zie het hele plaatje met 4K
Ervaar het hele, heldere plaatje met een upgrade van uw Home Theatre-systeem met de STR-DH590. De 5.2-kanaals AV-ontvanger brengt films tot leven met 4K HDR-doorvoer, Dolby Vision™ en flexibele Surround Sound. Breng al uw entertainment samen met BLUETOOTH®-technologie en meerdere ingangen.
Zie alles helder met groot dynamisch bereik
Dankzij ondersteuning voor HDR-doorvoer (High Dynamic Range, oftewel groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog gedetailleerder en brengen kleuren tot leven. De nieuwste HDR-standaarden, zoals HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision™, worden ondersteund.
Geniet van consistente 4K-kwaliteit
4K-kwaliteit van bron tot scherm. Met de 4K-doorvoerfunctie, compatibel met HDCP 2.2, gaan gegevens door de ontvanger zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.
5.1-kanaals voor echte bioscoopkwaliteit
Dompel uzelf onder in de film met een 5.1-kanaals Surround Sound-speakersysteem dat de bioscoop bij u in huis haalt.
Slimmere Bluetooth®-connectiviteit
U kunt niet alleen via Bluetooth® verbinding met de STR-DH590 maken en al uw favoriete nummers afspelen, maar ook uw ontvanger rechtstreeks vanaf uw gekoppelde smartphone of tablet inschakelen met Bluetooth® Standby.
Gestroomlijnd ontwerp, moeiteloze verbinding, helder geluid
De minimalistische voorkant heeft een Pure Direct-knop waarmee geluid rechtstreeks naar de versterker van de ontvanger kan worden gevoerd, zodat het signaal en de helderheid intact blijven.
Breng ze samen
Een echt dynamische set-up voor home-entertainment. De ontvanger beschikt over HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang, plus optische/coaxiale digitale en analoge audioaansluitingen, zodat u uw tv, Blu-ray Disc™-speler met UHD, gameconsole en nog veel meer snel en gemakkelijk kunt aansluiten.
Sluit perfect aan op uw home-entertainment
Betreed de wereld van de thuisbioscoop in slechts een kleine behuizing. De STR-H590 heeft een compact profiel voor eenvoudige opslag in een media-eenheid. Sluit uw bestaande apparatuur aan zonder gedoe voor maximaal entertainment.

Laatst bekende prijs: € 278.00

Bekijk alle Sony surround receiver STRDH590 reviews