Sony surround receiver STRDH790.CEL review

Sony surround receiver STRDH790.CEL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony surround receiver STRDH790.CEL

Product informatie:

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem
Dolby Atmos® & DTS:X™: de bioscoop bij u in huis
Geef uw home-entertainmentsysteem een bioscoop-upgrade met de STR-DH790 7.2-kanaals AV-ontvanger. Ervaar dezelfde, allesomvattende Surround Sound als in de bioscoop, met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning. Bovendien is de beeldkwaliteit uitstekend, geschikt voor een 4K HDR-doorvoer.
De volgende stap in surround sound
Met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X krijgt u een Surround Sound zoals in de bioscoop. Een vol, levensecht en allesomvattend geluid.
Een flexibele opstelling voor elke woning
Het maakt niet uit met welke ruimte of opstelling u werkt, de flexibele STR-DH790 werkt met uw speakers mee en zorgt voor een alomvattend verbluffend geluid.
Overweldigend 5.1.2-kanaals geluid vanuit elke hoek
Beleef elke scène alsof u er middenin zit, met een meeslepend 5.1.2-kanaals surround-speakersysteem dat levensechte audio weergeeft vanuit iedere hoek, zelfs van boven.
Superieur geluid met geavanceerde DCAC
Als u met verschillende speakercombinaties werkt, zorgt onze naadloze automatische kalibratietechnologie voor overal dezelfde hoge geluidskwaliteit. Automatische fasesynchronisatie lijnt de fasekenmerken van uw speakers uit met de voorste linker- en rechterspeakerkanalen voor een effectievere Surround Sound-ervaring.
Een helderder beeld dankzij HDR (groot dynamisch bereik)
Met ondersteuning voor HDR-doorvoer (groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog gedetailleerder en brengen kleuren tot leven. De nieuwste HDR-standaarden, zoals HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision™, worden ondersteund.
Consistent hoge 4K-kwaliteit
4K-kwaliteit van bron tot scherm — met de 4K-doorvoerfunctie, compatibel met HDCP 2.2, gaan signalen door de ontvanger zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.
Slimmere Bluetooth®-connectiviteit
Niet alleen maakt u via Bluetooth® verbinding met de STR-DH790 en streamt u al uw favoriete nummers, maar met Bluetooth® Standby schakelt u uw ontvanger ook rechtstreeks in vanaf uw gekoppelde smartphone of tablet.
De perfecte fit voor uw home-entertainment
De STR-DH790 is ontworpen om naadloos in uw bestaande home-entertainment te passen. Met een dunner profiel en boordevol in- en uitgangen hoeft u alleen maar in te pluggen en te genieten van bioscoopkwaliteit vanaf uw bank.
Soepele bediening
Het dunne, subtiele bedieningspaneel past perfect bij elke inrichting.

Laatst bekende prijs: € 322.00

Bekijk alle Sony surround receiver STRDH790.CEL reviews

About the Author