Tiny Audio microset Wide DAB+/CD/USB/Bluetooth/Spotify (Wit) review

Tiny Audio microset Wide DAB+/CD/USB/Bluetooth/Spotify (Wit) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Tiny Audio microset Wide DAB+/CD/USB/Bluetooth/Spotify (Wit)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Wide alleskunner met internetradio, DAB+, CD, USB, Bluetooth en Spotify
De Tiny Audio microset komt met een stevige houten klankkast, stereospeakers aan de voorzijde en een ingebouwde subwoofer aan de onderzijde. Wat deze set uniek maakt is de eenvoudige doch uitgebreide kleurendisplay, maar zeker ook de enorm veel muziek luistermogelijkheden die je ermee hebt. Naast de welbekende DAB+ en internetradio beschikt deze microset ook over USB, Spotify Connect, Bluetooth en een Cd-speler.
Bedieningsmogelijkheid is met afstandsbediening of eigen smartphone
De Tiny Audio microset bedien je eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening, of met jouw smartphone of tablet via de gratis app.
Muziek luisteren van het internet
Met deze mogelijkheid heb jij de keuze uit meer dan 2000 radiozenders, en dat zonder een aansluiting aan laptop of PC. Zorg voor een wifinetwerk of Ethernet kabel en je microset is verbonden aan muziek van over heel de wereld.
Streamen via Spotify
Voor de muziekliefhebbers met een Spotify Premium account is het met deze Tiny Audio stereo mogelijk muziek in CD-kwaliteit rechtstreeks vanaf de Spotify servers te streamen. De functie heet Spotify Connect en makat het voor jou mogelijk altijd muziek te luisteren die jij op dat moment wilt horen. Wanneer jouw telefoon of tablet eenmaal is verbonden aan de stereo dan dient de device meteen als de afstandsbediening voor de stereo.
's werelds grootste internet-radioportal, Frontier Silicon Radio Portal
Frontier Silicon Radio Portaal helpt jouw microset aan te brengen in waarnaar je luistert door een favorietenlijst te maken voor jouw WiFi-radio. In het account kun je op het Frontier Silicon Radio Portal afspeellijsten samenstellen die je vervolgens op deze Tiny Audio kunt afspelen.
Bluetooth
Jouw telefoon of tablet middels Bluetooth verbinden aan de stereo is ook een mogelijkheid. Zo kan dat leuk liedje in jouw muziekbibliotheek ook vanaf de stereo beluisterd worden in voortreffelijke geluidskwaliteit.
Met de Tiny Audio Wide microset haal je een complete muziekinstallatie in huis.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Tiny Audio microset Wide DAB+/CD/USB/Bluetooth/Spotify (Wit) reviews

About the Author