BBWC gezichtsbruiner Rubino review

BBWC gezichtsbruiner Rubino review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews BBWC gezichtsbruiner Rubino

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De BBWC Rubino
 
Meer dan bruining alleen
De Rubino gezichtsbruiner van BBWC is veel meer dan een gezichtsbruiner alleen. De 12 unieke Rubino lampen geven namelijk een combinatie van UV-, collageen- en infraroodlicht. Hierdoor geeft de Rubino een tot wel 50% beter bruiningsresultaat dan reguliere gezichtsbruiners. Bovendien zorgt het collageenlicht dat de huid soepel en glad blijft.
 
Eenvoudig in gebruik
De timer zorgt ervoor dat je nooit te lang achter de lamp zit, na 30 minuten gaat de Rubino namelijk vanzelf uit. Ook gaat hij uit als je de zijpanelen dichtklapt. Omdat de gezichtsbruiner 2 zijpanelen heeft schijnt het licht optimaal op het gezicht en decolleté en zorgt het er bovendien voor dat de Rubino snel en makkelijk op te bergen is. De gezichtsbruiner wordt geleverd met twee zonnebankbrilletjes.
 
Met de Rubino haal je een gezichtsbruiner is huis waarbij je niet alleen geleidijk bruin wordt, maar ook waarmee de huis soepel wordt gemaakt en de bruining langer zichtbaar blijft. Met deze gezichtsbruiner zie je er het hele jaar uit alsof je net terug bent van vakantie.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle BBWC gezichtsbruiner Rubino reviews

About the Author