DJI cameradrone SPARK SUNRISE YELLOW review

DJI cameradrone SPARK SUNRISE YELLOW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews DJI cameradrone SPARK SUNRISE YELLOW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

DJI Spark Fly
Het moment aangrijpen
Ontmoet de nieuwe Spark Fly van DJI, een mini-drone die alle signatuurtechnologieën van DJI bevat, zodat je zelf het moment kunt aangrijpen wanneer je je geïnspireerd voelt. Met de intelligente flight control opties, een mechanische gimbal en een camera met ongelooflijke beeldkwaliteit biedt de Spark Fly jou de mogelijkheid om je creatieve grenzen te verleggen.
Snelle start
Door de functie FaceAware vliegt de Spark Fly de lucht in door middel van gezichtsherkenning. Wanneer je zwaait vliegt de Spark 3 meter van je vandaan zodat je bijvoorbeeld een selfie kunt maken. De DJI Spark zal je blijven volgen. Wanneer je met twee handen zwaait breng je de Spark terug en kun je hem laten landen op de handpalm.
Eenvoudige controle
Neem geweldige luchtfoto's door middel van enkel handgebaren, zonder een afstandsbediening of een mobiel apparaat. De drone is dus te besturen door middel van handgebaren, waardoor de Spark Fly uniek is in zijn soort. Naast handgebaren, is deze drone ook te besturen met jouw smartphone of een optionele remote controller. Met de QuickShot app kun je binnen enkele seconden prachtige beelden schieten en met TapFly kun je een eindpunt aangeven waar de Spark al filmend naartoe moet vliegen. Door speciale sensoren in deze drone ontwijkt hij verschillende obstakels onderweg. Verder kun je de Spark Fly een persoon laten volgen door middel van ActiveTrack. Dit maakt deze drone de meest intelligente tot nu toe!
Perfecte beeldkwaliteit
De camera in de Spark Fly beschikt over een 1/2.3 inch CMOS sensor met een Full HD filmresolutie (1920 x 1080 pixels) en een 12 MP fotoresolutie. Alle beelden die worden opgenomen kun je direct delen via de DJI GO 4-app.
Inhoud van de verpakking
DJI Spark Fly
6 propellers
1 Intelligent Flight batterij
Charging Hub
Opbergtas
Micro-USB kabel

Laatst bekende prijs: € 462.00

Bekijk alle DJI cameradrone SPARK SUNRISE YELLOW reviews

About the Author