GoPro actioncam HERO 5 BLACK EU review

GoPro actioncam HERO 5 BLACK EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews GoPro actioncam HERO 5 BLACK EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

GOPRO HERO 5 BLACK
GoPro heeft met de HERO5 Black alle goede eigenschappen van de HERO4 Silver en HERO4 Black kunnen combineren, en zelfs uit kunnen breiden. Alle features zijn er op gericht om de leukste ervaringen zo goed en gemakkelijk mogelijk te kunnen vastleggen, aan te passen en te delen. Voor de professionals zijn onder andere de Wide Dynamic Range, RAW optie en verbeterde lichtgevoeligheid interessant, en voor op vakantie zal het automatische uploaden, stabilisatie en voice control voor de mooiste herinneringen zorgen. Naast de camera’s komt ook GoPro PLUS; een cloud service waar de beelden automatisch in geüpload zullen worden. Vanaf deze plek kunnen de beelden nog gemakkelijker –  of het nou je telefoon, tablet of computer is – worden bewerkt en gedeeld.
Super professionele video-kwaliteit.
GoPro is 's-werelds best verkochte cameramerk, dankzij het kleine formaat en de verbluffende beeldkwaliteit. Met de HERO5 Black Adventure wordt deze traditie voortgezet. Hoge-resolutie en hoge-frame rate (4K bij 30fps, 2.7K bij 50fps, 1440p bij 80fps, 1080p bij 120fps, 960p bij 120fps en 720p bij 120fps video modes) resulteren in professionele opnames van hoge kwaliteit en zorgen voor vloeiende slow motion weergave. Foto's zijn te maken bij12 Megapixels en tot 30 frames per seconden. De GoPro Hero 5 Black Adventure kan ultra hoge-resolutie foto's maken.
Foto power!
De HERO5 Black Edition maakt prachtige foto's tot 30 frames per seconde met 12 Megapixels. Voor snelle actiescènes is dit perfect. De Time Lapse-modus maakt automatisch foto's om de 0,5, 1, 2, 5, 10, 30 of 60 seconden. Het is ook mogelijk om de ontspanknop ingedrukt te houden voor fotoreeksen op volledige resolutie, met 3, 5 of 10 frames per seconde.

Laatst bekende prijs: € 319.00

Bekijk alle GoPro actioncam HERO 5 BLACK EU reviews

About the Author