GoPro actioncam HERO+ LCD + DRONE review

GoPro actioncam HERO+ LCD + DRONE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews GoPro actioncam HERO+ LCD + DRONE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

GoPro Hero+ LCD inclusief drone
Met de GoPro Hero+ LCD leg je de meest fantastische momenten vast en je kunt ze gelijk herbeleven op het geïntegreerde aanraakscherm. Deze camera biedt 1080p60 videokwaliteit en 8 megapixel foto's. Met de ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth-functionaliteit verbind je de camera met de GoPro App op je smartphone voor korte previews, volledige controle en eenvoudige deelmogelijkheden naar social media.
Waterdichte behuizing
Eén druk op de knop is voldoende om de camera in te schakelen en direct te beginnen met filmen. Het geheel is verpakt in een robuuste en waterdichte behuizing zodat je eenvoudig al je avonturen digitaal kunt vastleggen.
GoPro App
Je kunt de GoPro Hero+ LCD volledig bedienen en instellen met de optionele Smart Remote of met de gratis GoPro App op je smartphone. Ook kun je tijdens het filmen HiLight Tags aanbrengen, zodat je je meest memorabele momenten snel kunt terugvinden tijdens het bewerken in GoPro Studio.
In de Auto Low Light functie bepaalt de camera zelf wat de beste framerate is voor optimale resultaten in situaties met weinig of wisselend licht.
Deze Pack is inclusief drone, waardoor je met de GoPro Hero+ LCD fantastische beelden vanuit de lucht kunt schieten.

Laatst bekende prijs: € 229.45

Bekijk alle GoPro actioncam HERO+ LCD + DRONE reviews

About the Author