Panasonic HC-VX870 PACK (+ tas en 16GB SD kaart) review

Panasonic HC-VX870 PACK (+ tas en 16GB SD kaart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic HC-VX870 PACK (+ tas en 16GB SD kaart)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Panasonic HC-VX870 Pack
Leg alles wat je ziet vast in 4K video
Wees creatiever met 4K video. Meer details, betere HDR-belichting en een verbeterde camerabediening met Level Shot en HYBRID O.I.S.+ over 5 assen.
Meer details met 4K video.
De VX870 is gemaakt om te filmen in 4K. Met een viermaal hogere resolutie dan Full HD wordt video uiterst gedetailleerd vastgelegd. Als de opnames naar Full HD worden geconverteerd, resulteert dit zelfs in een hogere definitie en betere helderheid vergeleken met Full-HD.
Leica-lens: gemaakt voor 4K
Een speciaal ontworpen Leica Dicomar-lens met 20x optische zoom (in 4K) helpt je de perfecte opname te vinden. Voor mensen die vanuit de losse pols fotograferen, heeft de VX870 een superieure scherpstelsnelheid.
HDR-video: perfecte belichting
Tijdens filmen in contrastrijke omgevingen, zoals binnenshuis of in fel zonlicht, kunnen de beelden op sommige plekken onderbelicht en op andere plekken overbelicht zijn. Achtergronden zien er vaag uit en onderwerpen op de voorgrond liggen in de schaduw. De VX870 legt beelden vast in HDR, waarbij verschillende belichtingen gecombineerd worden voor een volledig uitgebalanceerde video.
Video's streamen vanaf een ander apparaat
Plaats een focuspunt temidden van de actie en zet opnames terug naar de VX870 vanaf je tablet of smartphone als een beeld-in-beeld. Door deze flexibele optie kun je nog creatiever zijn door verschillende hoeken te combineren voor een uniek resultaat.
Inhoud van de verpakking
Panasonic HC-VX870
Beschermtas
16 GB SD kaart

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Panasonic HC-VX870 PACK (+ tas en 16GB SD kaart) reviews