Canon compact camera G9X SILVER PACK review

Canon compact camera G9X SILVER PACK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Canon compact camera G9X SILVER PACK

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Canon Powershot G9X Silver Pack
Hoogwaardige beeldkwaliteit en expressie in een tijdloos design
Topkwaliteit in een camera die je nauwelijks opmerkt. Slank en fraai ontworpen, met zo veel of zo weinig controle als jij wilt: hiermee heb je eenvoudige, creatieve expressie en hoogwaardige resultaten in de palm van je hand.
Prachtig ontworpen
Slank en prachtig ontworpen, compact design dat nog kleiner is dan de PowerShot G7 X; met deze camera heb je hoogwaardige beeldkwaliteit in zakformaat.
Uitmuntende opnamen, ongeacht het licht
Scherpe, heldere opnamen onder alle lichtomstandigheden dankzij Canon's HS System met een grote 1,0-type 20,2 Megapixel CMOS-sensor en krachtige DIGIC 6-processor, en fantastische Canon-optica met een onvoorstelbaar heldere f/2.0 lens en 3x optische zoom.
Optical Image Stabilizer
De intelligente Optical Image Stabilizer levert prachtige, scherpe, heldere en stabiele foto's en video's, ook als je uit de hand of bij weinig licht werkt.
Veelzijdig opladen
Laad je camera heel eenvoudig op met standaard USB-opladers voor smartphones of via je pc terwijl je zit te werken of te internetten.
Gemaakt voor spontaniteit en creativiteit
Deze camera is klaar om overal mee naartoe te gaan. Omarm je spontane kant met supersnelle en nauwkeurige 0,13 sec autofocus met 6.0-fps continue opname.
Creative Shot
Eenvoudige creativiteit met Creative Shot. Met slechts een druk op de knop analyseert de camera de scène automatisch en worden er 5 extra foto's gemaakt van je oorspronkelijke opname, elk met een unieke compositie, filtereffect of met een ander onderwerp in focus.
Maak aantrekkelijke video's in prachtige Full HD-kwaliteit
Maak vloeiende, steady-cam-achtige video's, zelfs als je uit de hand werkt of in beweging bent, dankzij de 5-assige Advanced Dynamic IS.
Professionele kenmerken
Zorg voor een perfecte compositie en scherpstelling met MF Peaking of gebruik touch AF om focus-pull-effecten van bioscoopkwaliteit te realiseren.
Short Clips/Story Highlights
Maak verrassende korte video's met Short Clip Movie of gebruik de modus Story Highlights om boeiende video's te maken op basis van je foto's en clips.
Eenvoudig creatief
Maak gebruik van de creatieve controle met een verstelbare Lens Control Ring en minimalistische toetsenlay-out.
Touchscreen
Profiteer van de intuïtieve bediening op het grote 3,0-inch (1040K-dots) touchscreen.
RAW-ondersteuning
Ondersteuning voor 14-bits RAW-bestanden vergroot je creatieve mogelijkheden tijdens de nabewerking van je foto's.
Moeiteloos delen
Deel je foto's en video's heel eenvoudig door je camera met slechts één tik direct te verbinden met je smartphone of tablet via Dynamic NFC en Wi-Fi.
Canon G9X Silver Pack
Bij deze camera wordt een beschermhoes en een 8GB SD kaart geleverd.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Canon compact camera G9X SILVER PACK reviews