Canon compact camera PowerShot G9X MarkII Pack (Zilver) review

Canon compact camera PowerShot G9X MarkII Pack (Zilver) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Canon compact camera PowerShot G9X MarkII Pack (Zilver)

Product informatie:

Ontdek de Canon PowerShot G9X Mark II, inclusief etui en 16GB SD-kaart, met een 1,0″ CMOS sensor van 20.1 megapixel, een ultra krachtige DIGIC 7 processor en zijn heldere f/2,0-4,9 lens, vereeuwigen uw momenten met uitzonderlijke resultaten.
Snelheid en beeldkwaliteit
Met een Digic 7-processor en een krachtige autofocus reageert de G9X Mark II qua snelheid veel sneller dan zijn voorganger. Zijn 1,0 20,1 Megapixel CMOS sensor en intelligente stabilisator leveren een uitstekende beeldkwaliteit. Zelfs als de omgeving waarin u zich bevindt weinig licht is, garanderen zijn 28-84mm objectief en zijn f/2-4.9 diafragma superieure opnamen. De 3x optische zoom en 12x gecombineerde zoom geven u de mogelijkheid om een onderwerp op te nemen, zelfs van een afstand. In de automatische modus kunt u met de ring inzoomen in verschillende stappen om de gewenste brandpuntsafstand te verkrijgen (24 mm, 35 mm, 50 mm en 85 mm).
Gebruikscomfort
Het 3″ (7,5 cm) LCD-touchscreen en de 1040k punt-definitie maken het gemakkelijk om door het menu te navigeren. Met de zoomknop kunt u echter door meerdere tabbladen navigeren.
De Canon G9X Mark II is ultracompact en biedt een zeer goede grip. Hij is uw nieuwe metgezel en neemt hem gemakkelijk mee waar u ook bent.
Met de G9X Mark II kunt u uw creativiteit tot uiting laten komen
Slimme Auto-modus bevat maar liefst 58 fotoscènes en 21 voor uw videosequenties biedt de expertmodus (P,S,A,M) meer aanpasbare instellingen. Daarnaast is er een neutraal ND 3IL-filter, ideaal voor beelden met lage snelheid. Creativiteit is met de G9X Mark II binnen handbereik, omdat je met één druk op de speciale knop prachtige videosequenties kunt maken.
Full HD-video
Full HD 60p-videomodus levert heldere, heldere video met maximaal 50 beelden per seconde. Geniet van 21 verschillende scènes en laat uw fantasie de vrije loop.
Aansluiting
De camera is voorzien van Wi-Fi- en NFC-systemen waarmee u uw foto's eenvoudig van de camera kunt overbrengen naar uw smartphone of tablet via de Camera Connect-toepassing. De G9X Mark II beschikt ook over Bluetooth-technologie. U kunt uw foto's ook sneller en vooral permanent ophalen, wat het delen van uw bestanden op sociale netwerken of gewoon het verzenden ervan naar uw dierbaren vergemakkelijkt.Connectoren
De G9X Mark II laadt gemakkelijk op via USB, zodat hij overal kan worden aangesloten. Het heeft ook een micro-HDMI-aansluiting, zodat u uw momenten direct op uw TV kunt bekijken.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Canon compact camera PowerShot G9X MarkII Pack (Zilver) reviews

About the Author