Panasonic compact camera LUMIX TZ90 INCL. TAS EN 8GB SD-KAART review

Panasonic compact camera LUMIX TZ90 INCL. TAS EN 8GB SD-KAART review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Panasonic compact camera LUMIX TZ90 INCL. TAS EN 8GB SD-KAART

Product informatie:

Compact ontwerp en trendy, de Lumix TZ90 verbergt indrukwekkende functies met zijn 20,3 pixelsensor, ingebouwde elektronische zoeker, Wi-Fi-connectiviteit, evenals 4K video-en fotofunctie!
20,3 MP MOS-sensor en 30x zoom
Met de 20,3 miljoen pixels van het type 1/2,3″ met hoge gevoeligheid MOS-sensor kunt u met deze camera nauwkeurige details vastleggen, uw foto's creatief bijsnijden en posters maken zonder kwaliteitsverlies. Het beschikt over een hoogwaardige, gestabiliseerde Leica DC Vario Elmar lens en 6400 ISO-gevoeligheid bij volledige resolutie.  De 30x optische zoom bestrijkt een breed brandpuntsbereik van 24 tot 720 mm (35 mm equivalent). Een licht elektronische verwerking maakt het zelfs mogelijk om een intelligente zoom te verkrijgen 60x zonder merkbaar kwaliteitsverlies op het niveau van het beeld.
7,5 cm LCD aanraakscherm en elektronische zoeker
Groot 7,5 cm diagonaal LCD-touchscreen (1.040.000 pixels) om uw in het geheugen opgeslagen foto's beter te kaderen en te bekijken. De LUMIX TZ90 is uitgerust met een directe zoeker die automatisch wordt geactiveerd wanneer u de camera op ooghoogte plaatst, zodat u elk detail kunt zien van de scène die u wilt fotograferen.  
4K Video en 4K Foto
Dankzij de ongelooflijke kracht van de 4K-videofunctie kunt u uw herinneringen opnemen met een resolutie die vier keer zo hoog is als die van Full-HD. De ingebouwde 4K PHOTO-technologie van de TZ90 stelt u in staat om het perfecte moment vast te leggen op 30 fps en uw beste opname te selecteren na het maken van de opname. Fotograferen, selecteren en opslaan.
5-assige stabilisatie voor scherpe foto's
De Hybrid O.I.S + stabilisatie corrigeert camerabewegingen op 5 assen, zowel in foto als video. Dit vermindert het aantal onscherpe foto's aanzienlijk. Een niveau komt om licht wiebelige video's recht te trekken.
Een intelligent apparaat dat uw creativiteit een boost geeft
De AI-modus (Auto Intelligent) bepaalt automatisch de meest geschikte scènemodus, afhankelijk van de opnameomgeving, en biedt nu het volgen van de scherpstelling om de ideale scherpstelling te behouden, ongeacht de bewegingen van het onderwerp. Het gezichtsdetectiesysteem stelt de digitale camera in staat om een menselijk gezicht te herkennen en helpt de camera scherp te stellen en de belichting aan te passen. De salvomodus kan tot 5 beelden per seconde aannemen. Dankzij de uitschakelmodi hebt u eenvoudig toegang tot de verschillende handmatige prioriteiten, voor een bijna oneindige creatieve vrijheid. Stel uw eigen diafragma, sluitertijd en belichting in voor nog meer persoonlijke foto's.
Functie voor na scherpstelling
Bepaal precies waar u op wilt scherpstellen, zelfs na het maken van uw foto. Nou, dit is gewoon wat u kunt doen met de functie “Post Focus”. Maak uw foto, bekijk de resulterende foto en raak het deel van de foto aan dat u duidelijk wilt zien. Deze functie is eenvoudig, indrukwekkend en volledig geïntegreerd met de LUMIX TZ90.
Aansluiting
Met de 802.11b/g/n draadloze Wi-Fi-verbinding kunt u uw foto's en video's eenvoudig en eenvoudig overbrengen: verbind het met het beschikbare Wi-Fi-netwerk en breng het over.  
Full HD (1920 x 1080) stereovideo: Met het AVCHD High Definition-formaat kunt u uw herinneringen opnemen in uitzonderlijke video- en audiokwaliteit voor een camera. Met de knop voor directe toegang kunt u de video eenvoudig activeren. De optische zoom blijft beschikbaar tijdens video.
Dankzij de micro-HDMI-verbinding kunt u uw video's in hoge definitie bekijken zonder ze te comprimeren, om volledig te kunnen genieten van hun kwaliteit op uw HDTV (kabel niet meegeleverd). Opslag van foto's op SD/SDHC/SDXC-kaart (SDHC-kaart meegeleverd).
Wordt geleverd met een opbergtas en een 8GB SDHC-kaart.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Panasonic compact camera LUMIX TZ90 INCL. TAS EN 8GB SD-KAART reviews

About the Author