Sony compact camera RX100M2 Pack (met tas en SD kaart) review

Sony compact camera RX100M2 Pack (met tas en SD kaart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony compact camera RX100M2 Pack (met tas en SD kaart)

Name
Review score

Product informatie:

Sony compact camera DSC-RX100M II Pack
Helder zicht, zelfs in het donker
Alle details kunnen met de Cyber-shot™ RX100 II stuk voor stuk haarscherp worden vastgelegd. Profiteer van de extreme lichtgevoeligheid en de fraaie achtergrondvervaging, dankzij de nieuwe CMOS-sensor type 1.0 met achtergrondverlichting en F1.8-lens.
Meer details vastleggen
Sensor type1.0 is ongeveer 4 x groter dan die van de meeste andere compacte camera's.
Maak opnamen in alle omstandigheden
Leg beelden vast met een hoge ISO-waarde (maximaal ISO 12.800) en maak prachtig gedetailleerde nachtscènes.
Ontdek meer bij elke opname
Leg verbluffende details vast, zelfs binnenshuis en zonder flits, met een Exmor R®-sensor met achtergrondverlichting.
Helderder dan ooit
De RX100 II zit boordevol nieuwe beeldtechnologie waarmee altijd heldere details kunnen worden geproduceerd, zelfs in het geval van nachtopnamen. De sensor met achtergrondverlichting vangt effectief meer licht dan de als goed bekend staande RX100. De lens van ZEISS en de snelle BIONZ-beeldprocessor zorgen voor haarscherpe, heldere beelden met weinig ruis.
In drie stappen naar een geweldige opname
Met de F1.8 Zeiss® Vario-Sonnar® T*-lens met groot diafragma krijgt u de hele scène in beeld. De gevoelige 20,2MP-Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting vangt veel licht op en de krachtige BIONZ-processor levert hoog detail met weinig ruis.
Ongelimiteerde flexibiliteit
Het Xtra Fine LCD-scherm is helder, zelfs in helder zonlicht. Het scherm kan 45° omlaag worden gekanteld om over mensenmenigten heen te fotograferen of 84° omhoog om bijvoorbeeld huisdieren op ooghoogte te fotograferen.
Haal meer uit uw camera
Bevestig een externe flitser of microfoon op de multi interface shoe. U kunt kiezen uit vele accessoires.
Eenvoudige connectiviteit voor smartphones via Wi-Fi® en NFC
Met Wi-Fi®-connectiviteit met iOS en Android-smartphones om uw camera te bedienen en foto/video's eenvoudig te delen. Naast Wi-Fi®-ondersteuning voor verbinding met smartphones maakt NFC-technologie (Near Field Communication) ook een 'One-touch connection' mogelijk met compatibele Android-smartphones en -tablets. U hoeft de apparaten slechts kort tegen elkaar aan te houden om verbinding te maken, zonder een ingewikkelde installatieprocedure.
Precisie in al zijn eenvoud
Draai aan de ring om de lens om de instellingen te wijzigen. De ring draait soepel en het lcd-scherm laat zien wat u nodig hebt om het beeld net zo precies in te stellen als met een spiegelreflexcamera.
Een van 's werelds beste RAW-converters van Phase One
Capture One Express (voor Sony) is een van de beste RAW-converters met ongelofelijke kleur- en detailweergave. Profiteer van flexibel beheer voor uw digitale assets, alle essentiële aanpassingstools en snelle, responsieve prestaties in één aanpasbare en geïntegreerde oplossing.
In de verpakking
Sony DSC-RX100 II
8 GB SD kaart
Camera beschermhoes

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Sony compact camera RX100M2 Pack (met tas en SD kaart) reviews