Acer desktop computer ASPIRE TC-885 I5428 NL review

Acer desktop computer ASPIRE TC-885 I5428 NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer desktop computer ASPIRE TC-885 I5428 NL

Product informatie:

De Aspire TC-885 I5428 NL biedt een geavanceerd ontwerp en krachtige hardware voor effectief multitasken. Met Intel-processoren van de nieuwste generatie. Geniet bovendien van gelijktijdige HDD- en SSD-opslagopties. De grote behuizing van 16 liter biedt veel extra ruimte voor toekomstige uitbreiding. De klassieke cover en de uniek geribbelde randen zorgen ervoor dat je altijd in stijl werkt. Het heeft een ongecompliceerde technologie met de vereiste specificaties voor al je taken.
Geniet van het geluid
Stemmen en speciale effecten zijn helderder dan ooit dankzij HD 5.1 Surround Sound. HD 5.1 Surround Sound maakt gebruik van vijf kanalen voor volledige bandbreedte en een kanaal voor effecten met lage frequentie en is tevens de standaard surround sound-audiocomponent van digitale uitzendingen en muziek
Nog sneller
Dankzij een scala aan processoren kun je elke taak aan. Profiteer van tot wel 3 keer sneller draadloos internet zonder kabel in zicht. Geniet van nog meer van je favoriete mediabestanden dankzij veel opslagruimte.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Acer desktop computer ASPIRE TC-885 I5428 NL reviews

About the Author